Kleanthis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ροή.
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Κοίταξε εδώ με τις ημερομηνίες που σ ενδιαφέρει:Compare Hotel Prices - Best Hotel Deals Guaranteed
Στείλε μου τα ινφος.
Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για αυτό με τα 10.
Ευχαριστώ για τον κόπο σου.
Youth hostel. Δωμάτια για νεολαία, φοιτητές αλλά μένουν και μεγάλοι. μένουν πολλοί μαζί από 6-20 άτομα με κοινά λουτρά και μπάνια. αυτό που σου έστειλα είναι των 6.Ναι φίλε soudiane,πήρα το μύνημά σου αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω συμπληρώσει 20 μυνήματα στο φόρουμ.
Πες μου μια πληροφορία ακόμα.Τι ακριβώς είναι το hoster,δεν το έχω ξανακούσει σαν όρο.
Ευχαριστώ και την φίλη rethimno για την απάντησή της στο θέμα.
Μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε κανένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο.
(έχετε να μου προτείνετε κάποιο)
Να αναφέρω ότι Αθήνα μένω μόνιμα αλλά κατάγομαι απ'την Κρήτη.
Γι'αυτό και ρωτάω τις πληροφορίες.
Δηλαδή θα είμαι στο ίδιο δωμάτιο με άλους 5?Youth hostel. Δωμάτια για νεολαία, φοιτητές αλλά μένουν και μεγάλοι. μένουν πολλοί μαζί από 6-20 άτομα με κοινά λουτρά και μπάνια. αυτό που σου έστειλα είναι των 6.
ενοικιαζόμενα έχει μόνο στην Αμουδάρα δυτικά της πόλης, θα χρειάζεσαι λεωφορείο . η πανσιόν που σου είπα είναι ότι πρέπει για την τιμή που ζητάς. οικογενειακή και φιλικοί ιδιοκτήτες, την χρησιμοποιούν και φοιτητές που έρχονται διήμερα για εξετάσεις. βρίσκεται 80 μέτρα από μένα.
σωστό. το πως συμβιώνουν ας το πουν όσοι τόχουν ζήσει.Δηλαδή θα είμαι στο ίδιο δωμάτιο με άλους 5?
Στη καλλιτερη περιπτωση με 5 αγνωστους.....που δεν ξερεις τι ρολο τραβαει ο καθενα....., περα απο το θεμα της υγιεινής.Δηλαδή θα είμαι στο ίδιο δωμάτιο με άλους 5?
Μολις ειδα αυτο το λινκ σε τοπικη εφημεριδαΚαλησπέρα σας.
Έχω σκοπό το καλοκαίρι να πάω διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης,και αναζητώ κάποιο φθηνό ξενοδοχείο. Κάπου 20-30 ευρώ την βραδιά.Έχω ακούσει ότι έχει στο κέντρο της πόλης,που λειτουργούνε όλον τον χρόνο.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με βοηθήσει.
Δεν ειναι μακρια ειναι σε τουριστικη περιοχη και εχει τακτικα δρομολογια με λεοφωρειο αν δεν εχεις αυτοκινητοΕυχαριστώ RETHIMNO.
Είναι λίγο μακριά,αλλά καλό είναι.