• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διακοπή λειτουργίας για συντήρηση

Alex0077

Member
Για να μην ανοίγω νέο τοπικ.. 2 ερωτήσεις...

1. Πώς μπορώ να συμπληρώσω τον ταξιδιωτικό χάρτη από το προφιλ μου γιατί δεν το βρίσκω;
2. Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή συνδρομής από κάποια θέματα ώστε να μην μου έρχονται κάθε φορά που απαντάει κάποιος e-mails?

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Για να μην ανοίγω νέο τοπικ.. 2 ερωτήσεις...

1. Πώς μπορώ να συμπληρώσω τον ταξιδιωτικό χάρτη από το προφιλ μου γιατί δεν το βρίσκω;
2. Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή συνδρομής από κάποια θέματα ώστε να μην μου έρχονται κάθε φορά που απαντάει κάποιος e-mails?
αν και ασχετο το τοπικ που κανεις αυτες τις ερωτησεις 1.κατω δεξια στην οθονη υπαρχει ο πινακας ελεγχου μελων.επιλεγεις πινακας ελεγχου και μετα στα αριστερα πρωτο θα δεις να γραφει ταξιδιωτικος χαρτης.εκει επιλεγεις που εχεις παει.

2.δεν θυμαμαι αλλα λογικα παλι απ τον πινακα ελεγχου θα γινεται.

Alex0077

Member
sorry ειπα να μην ανοίγω νέο τοπικ. Αχα το βρήκα.. Τόσο καιρό το πέρναγα για κάποιο διαφημιστικό toolbar. Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει αυτό αλλά οκ.

Alex0077

Member
Τι δεν σου αρέσει ακριβώς;
Μου θυμίζει σαν μερικά site που μπαίνεις που έχουν πολλά διαφημιστικά και banners κτλ και από κάτι όπως είναι τώρα έχει κάτι tooldbars διαφημιστικά που ποτέ δεν τα πατάμε.. να πω την αλήθεια για αυτό δεν το είχα προσέξει.. Τόσες μέρες νόμιζα ότι είναι διαφησμισικό και δεν το κατάλαβα ότι είναι από το φορουμ.
θα προτιμούσα δηλαδή να εμφανίζεται ένα κουμπί με επεξεργασία προφίλ όταν πατάω το username μου.. Να μου εμφανίζει δηλαδή κανονικά το προφίλ μου αλλα να έχει δίπλα και ένα για επεξεργασία και να φύγει αυτό το toolbar ώστε να φαίνεται πιο "καθαρό" το φουμ.. Φυσικά εγώ το βλέπω έτσι.. κάποιος μπορεί να το σκέφτεται διαφορετικά και να του αρέσει.. ;) .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom