giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
συμφωνω 100% ως προς το 2.η κρουαζιερα ηταν καταπληκτικη με πολυ καλη τιμη καθολου κουραστικη και περιλαμβανε και τους εγκρεμνους,φισκαρδο,κιονι,σκορπιο..η καλυτερη μερα μου στη λευκαδα αυτη η εκδρομη..σε γενικές γραμμές συμφωνώ, σε αυτά τα 2 σημεία όχι..
1. τα κακά δεν τα λες..αρχιτεκτονική συνοικίας της Αθήνας, άλλη μία άσχημη επαρχιακή πόλη που το μόνο που τη σώζει από τα βάραθρα είναι η θέση της. όσο για feeling διακοπών, αυτό πάει περίπατο..το δε Νυδρί έχει θέα, έχει τουρίστες, έχει νυχτερινή ζωή νησιού και όχι πόλης και πολλά καταλύματα "στο κύμα". τα γούστα γούστα βέβαια.
2. να αποφύγουν μία από τις καλύτερες "κρουαζιέρες' σε ελληνικό νησί? αν όχι την κορυφαία? με ελάχιστο κόστος βλέπεις τα 2 κορυφαία μερη του Ιονίου, Φισκάρδο-Κιόνι, και κάνεις μπάνιο σε ένα νησί μύθο για όλους τους Έλληνες και μη,, το Σκορπιό. να πάνε και στο Μεγανήσι συμφωνώ αλλά η βόλτα με τα σκάφη δεν χάνεται..
απο κει και περα το νυδρι εμενα δεν μου αρεσε καθολου,μου θυμισε παραλια κατερινης (για οποιον ξερει) μη πω η παραλια κατερινης μου αρεσει περισσοτερο..
γενικα το ατου της λευκαδας ειναι οι παραλιες της..ομως και παλι δεν την συγκρινω με την τελεια αγαπημενη μου ζακυνθο..