barkour
Member
Τελη Σεπτέμβρη , νοτια κρητη - Φραγκοκαστελλο μεχρι Ματαλα και Ξεροκαμπος και περιξ - εχει αερηδες ;
Ναι έχει νοτιάδες συνήθως αλλά Φραγκοκάστελο είναι πολύ ρηχά δεν πνίγεσαι..Τελη Σεπτέμβρη , νοτια κρητη - Φραγκοκαστελλο μεχρι Ματαλα και Ξεροκαμπος και περιξ - εχει αερηδες ;
Blue bay resort στην Αγ. Πελαγία.Καλημέρα, τον Ιούλιο θα επισκεφτούμε οικογενειακώς την Κρήτη για μία εβδομάδα (έξι διανυκτερεύσεις). Άφιξη και αναχώρηση θα γίνει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Σκεφτόμαστε να "σπάσουμε" τις διανυκτερεύσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ώστε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και πράγματα. θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας σχετικά με τα ξενοδοχεία κυρίως για τις περιοχές που "βολεύει" να μείνουμε και φυσικά κάθε εμπειρία σας δεκτή (μουσεία , εστιατόρια, σημεία ενδιαφέροντος... Από τιμές βλέπω ότι είναι ήδη ψηλά μιας και μιλάμε για φουλ τουριστική περίοδο αλλά και γιατί αναζητούμε δωμάτιο - διαμέρισμα για τέσσερις.
Πλατάνια δηλ στο Αμάρι 46 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο ή Πλατανιά Ρεθύμνου 10 χιλιόμετρα παραλιακά από το Ρέθυμνο; Δες Αμμουδάρα κτλ αφού θα έχουν αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβλημα να βρουν λίγο έξω από την πόλη ...Γεωργιούπολη και Καβρό κτλ πάλι έχει πολλά μικρά ξενοδοχειάκια και διαμερίσματα και είναι κοντά και στο Ρέθυμνο και στα Χανιά...Και μιλάμε για ΙΟΥΛΙΟ που δεν θα πέφτει καρφίτσα...οπότε ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΤΗΝΑ και με κάποια ποιότητα και κοντά στην Εθνική οδό για να μπορούν εύκολα να εκδράμουν...Η Αμμουδαρα είναι προάστιο του Ηρακλείου έχει μεγάλη παραλία, αλλά δίπλα σε βάλτο κ εργοστάσιο της ΔΕΗ, εγώ δε θα εμένα εκεί. Κοκκινη Χανι παραλιακό χωριό καμία 12-13 χλμ έξω πιο καλή επιλογή, δες επίσης Καρτερο, Γούρνες,Γούβες κ Ανάληψη. Ο βόρειος νόμος Ηρακλείου πάντως δεν έχει εντυπωσιακές παραλίες. Καβρος κ Γεωργιουπολη είναι μεταξύ Χανίων κ Ρεθύμνου, πιο μακριά από το Ρέθυμνο από ο τι όλα τα προαναφερθέντα από το Ηράκλειο. Εγώ γ Ρέθυμνο θ κοιτούσα κάνα Πλατάνια (Ρεθύμνης, όχι των Χανίων π παντρεύονταν οι Κινέζοι πριν την πανδημία)
Σαν να τα μπέρδεψες Σύντεκνε...Blue bay resort στην Αγ. Πελαγία.
Από Ρέθυμνο ημερήσια προς Αργυρούπολη - Ασή Γωνιά - Καλικράτης - Βρυσες- Κουρνάς- Ρέθυμνο.
Αργυρούπολη Αση Γωνιά πήγα χθες (στον αγιασμό των αμνών) Κατόπιν για Καλλικράτη έχει πινακίδα.Σαν να τα μπέρδεψες Σύντεκνε...
Επισκοπή-Αργυρούπολη-Μυριοκέφαλα- Καλικράτης- Αργουλές-Σφακιά-Λουτρό --Μάρμαρα --Σφακιά --Ασκύφου- Βρύσες- Κουρνάς
Εγώ τον έχω κάνει από Μυριοκέφαλα...Μπορεί να πηγαίνει και από κει...αλλά από που είναι πιο καλός ας ρωτήσει...Αργυρούπολη Αση Γωνιά πήγα χθες (στον αγιασμό των αμνών) Κατόπιν για Καλλικράτη έχει πινακίδα.
Φύγετε από Χανιά για να γλιτώσετε χιλιόμετρα και να δείτε όσα περισσότερα γίνεται και να μη κάνετε τους μάπα δρόμους χωρίς λόγοΚαλημέρα, τον Ιούλιο θα επισκεφτούμε οικογενειακώς την Κρήτη για μία εβδομάδα (έξι διανυκτερεύσεις). Άφιξη και αναχώρηση θα γίνει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Σκεφτόμαστε να "σπάσουμε" τις διανυκτερεύσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ώστε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και πράγματα. θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας σχετικά με τα ξενοδοχεία κυρίως για τις περιοχές που "βολεύει" να μείνουμε και φυσικά κάθε εμπειρία σας δεκτή (μουσεία , εστιατόρια, σημεία ενδιαφέροντος... Από τιμές βλέπω ότι είναι ήδη ψηλά μιας και μιλάμε για φουλ τουριστική περίοδο αλλά και γιατί αναζητούμε δωμάτιο - διαμέρισμα για τέσσερις.