psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Ανοίγεις ένα μεγάλο κεφάλαιο τώρα που με προβληματίζει κι εμένα αρκετές φορές στα solo ταξίδια. Είναι γεγονός ότι χωρίς παρέα δεν είναι το ίδιο, ειδικότερα στη διασκέδαση με τα Ελληνικά δεδομένα, οπότε αυτομάτως μειώνεται ο χρόνος και η όρεξη γι' αυτό. Πόσο να κάτσεις σ' ένα τραπέζι μόνος ή σε κάποιο μπαρ, αν και για το δεύτερο δε λέω, υπάρχουν εξαιρέσεις. Φυσικά και το φύλο παίζει ρόλο, δυστυχώς ακόμα με προκατάληψη απέναντι στους μεμονωμένους ταξιδιώτες.Και κακά τα ψέματα, η νυχτερινή ζωή απολαμβάνεται καλύτερα με παρέα και δεν έχω φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο όπου θα βγαίνω μόνη μου για ποτό το βράδυ. Θαυμάζω όσους το κάνουν αλλά εμένα με δυσκολεύει.
Στο εξωτερικό δεν είναι έτσι (όσον αφορά τη προκατάληψη) αλλά ο κανόνας είναι λίγο πολύ ο ίδιος.
Εννοείται και αυτό να κάνεις γιατί στο τέλος αυτό είναι που μετράει.Όπως και να 'χει βέβαια, ακόμη κι αν δεν βρεθεί παρέα, θεωρώ πως μια χαρά θ' απολαύσω τις διακοπές μου.
Ο λόγος που προτείναμε και τέτοια νησάκια είναι όμως αυτός, της λίγο πιο εναλλακτικής (με όσα εισαγωγικά θέλεις) και προσεγγίσιμής διασκέδασης. Χαίρομαι που το βλέπεις αισιόδοξα και δε το φοβάσαι καθόλου.
Ακραίο το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνω πως το λες. Εκεί δε νοιάζει κανέναν και τίποτα για το πως είσαι, τι είσαι κτλ.δεν μπορω να φανταστω καλυτερο μερος να παω μονος μου διακοπες, απο Ασια.
Είναι αυτό που ανέφερα και πιο πάνω με τη προκατάληψη, ιδιαίτερα έναντι στις γυναίκες. Καλά και στους άντρες αλλά απλά εμάς δε μας νοιάζει και δε θα μας ενοχλήσει.σε ελληνικο νησι παντως δεν μου καθεται καλα να παω
οχι γιατι κολλαω αλλα γιατι οι αλλοι σε κοιτανε σαν την μυγα μες το γαλα
Ωστόσο αυτό δείχνει να αλλάζει τελευταία κάτι που διαπιστώνω με πολλή χαρά.