Ναι υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να καταλήξουμε εκει καθως εχουμε το μεσο για Βόλοε αμα ειναι απο καβαλα πατε σκιαθο ρε παιδια...εχει πλοια απο βολο σιγουρα και ισως και απο θεσσαλονικη αναλογα την περιοδο.trust me,δεν θα το μετανοιωσεις!
Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω σε κείνη την ηλικία (αχ) θα επέλεγα να πάω με τις κολλητές μου Χαλκιδική, δεύτερο πόδι σε camping . Ετσι, στο χύμα έχω ζήσει τα πιο ωραία καλοκαίρια της ζωής μου και μιας και ξεκινάτε από Καβάλα, δεν είστε και αρκετά μακριά.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για καλή επιτυχία αλλά και εννοείται για τις ιδέες που προτίνετε! Δεν περίμενα ειλικρινά να έχουν τόση πέραση η Πάρος κ η Ίος!! Ξεκινάμε απο Καβάλα αλλα οπως ειπες skoympi δεν έχει σημασία αχαχα
το καμπινκ ειναι καλη ιδεα αλλα εχουμε κ κοντα σε μας κ χαλκιδικη νομιζω παει ολη η θεσ/νικηΑν γυρνούσα το χρόνο πίσω σε κείνη την ηλικία (αχ) θα επέλεγα να πάω με τις κολλητές μου Χαλκιδική, δεύτερο πόδι σε camping . Ετσι, στο χύμα έχω ζήσει τα πιο ωραία καλοκαίρια της ζωής μου και μιας και ξεκινάτε από Καβάλα, δεν είστε και αρκετά μακριά.
Αν πάλι θέλετε νησί προτείνω κι εγώ Σκιάθο.
αληθεια προσπαθωΚατσε διαβασε τωρα και ασε τις σκεψεις για μετα.
Ολα στη θεση τους θα μεινουν και θα σε περιμενουν.
Συγκεντρωσου στο στοχο σου.
Φιλικα!