Εμείς πάντως, αν μη τι άλλο, τα είδαμε τα Παμίρ από μακριά Αχ....Και να σκεφτείτε ότι της το έλεγα ότι τα Παμιρ είναι κλειστά κι άγνωστο αν και ποτέ θα ανοίξουν, αλλά φωνή βοωντος εν τη ερημω
Μη νομίσεις κι η Dimkyr απο μακρυά τα είδε... εμένα πάλι τα capital controls με γλιτώσανε από το φιάσκο των Παμίρ γιατί ψηνόμουνα φέτος...Εμείς πάντως, αν μη τι άλλο, τα είδαμε τα Παμίρ από μακριά Αχ.,,
Λάθος ενημέρωση έχεις ροζ γουρούνι. Τα Παμίρ ήταν ορθάνοιχτα όλο το καλοκαίρι εκτός απο 2 φορές που έκλεισαν για 2-3 ημέρες τον Ιούλιο και 2-3 τον Αυγουστο (όταν ήμουν εκεί). Οι λόγοι ήταν καιρικής φύσεως: ξεχείλησαν ποτάμια και παρέσυραν το οδόστρωμα. Αυτό που μου είχες στείλει ηταν λανθασμένο και καρατσεκαρίστηκε απο ντόπιους, τουρίστες που ηταν στην περιοχή, πρεσβείες, ταξιδιωτικά γραφεία, κατοίκους και οργανώσεις. Μην σου κάνει εντύπωση όμως γιατί συμβαίνει υπερβολικά συχνά να βγαίνουν φήμες για την συγκεκριμένη περιοχή, που κρύβουν σκοπιμότητες.Και να σκεφτείτε ότι της το έλεγα ότι τα Παμιρ είναι κλειστά κι άγνωστο αν και ποτέ θα ανοίξουν, αλλά φωνή βοωντος εν τη ερημω