Γενικά Διακοπές αλλά που?

Διακοπές αλλά που?????

  • Ανάφη

    Votes: 5 41,7%
  • Αντίπαρος

    Votes: 4 33,3%
  • Νισυρος

    Votes: 3 25,0%
  • Δονούσα

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    12
  • Poll closed .

antzelis

Member
Μηνύματα
60
Likes
5
εγω ψηφισα αντιπαρο εχω παει 3 φορες και εντιποσιααστηκα ειναι κοντα και η παρος οποτε μπορεις να πας και εκει ειναι τελεια
 

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Πες μας λίγο περισσότερα για το πώς το φαντάζεσαι.:rolleyes: Έχω πάει Ανάφη, Αντίπαρο, Δονούσα. Και στην Αμοργό που προανέφερες επίσης. (Νίσυρο μόνο ακουστά, αλλά θα ψηνόμουν να πάω).
Λοιπόν τα τρία πρώτα να ξέρεις δεν έχουν καμία σχέση με Αμοργό. Η Αμοργός είναι πολύ πιο απόκρημνη, πιο "χωριουδίστικη", πιο έθνικ και το σπουδαιότερο...σαφώς πιο ποικιλόμορφη και ατμοσφαιρική. Η Ανάφη είναι μια μικρή κουκλίτσα αν θες ησυχία, θέες, γραφικότητα, αμμουδιές κ καλό φαγητό. Α και πολύ ξωκκλήσι! Χαμός! Ένας βράχος είναι κυριολεκτικά, αλλά τί βράχος!!!
Η Αντίπαρος είναι σαφώς πιο κοσμοπολίτικη -ειδικά αν πάτε και Αύγουστο- με μεγαλύτερη ποικιλία κόσμου αλλά λιγότερο παραδοσιακή και ατμοσφαιρική. έχει ένα αξιόλογο σπήλαιο, το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα που βλέπεις στο avatar από την περιοχή "Σιφνέικο" και όμορφες θάλασσες (όχι τόσο ωραίες όσο η Ανάφη και περισσσότερο η Δονούσα). Σοβαρό πλεονέκτημα Αντιπαρου: Πετάγεσαι ανά πάσα στιγμή απέναντι. Σοβαρό μειονέκτημα: Εκεί που είναι τα μαγαζάκια (πλην Σιφνέικου) δεν έχει θέες ούτε υψώματα και άγρια ομορφιά. Η Δονούσα σε αντίθεση με τις άλλες δύο δεν έχει καν Χώρα, ένα λιμάνι έχει με απίστευτα νερά κι άλλους 1-2 μισοερειπωμένους οικισμούς με εξίσου καταπληκτικές θάλασσες αλλά πολύ πιο ήσυχη από τα άλλα δύο. Αν βαρέθηκες κουφονήσι, άστη τη Δονούσα, δεν είναι βέβαια τελείως φλατ αλλά θα βαρεθείς ακόμη κι αν τη συνδυάσεις με άλλη μικρή "Κυκλάδα" π.χ. Σχοινούσα. Αντίπαρο καλύτερα όχι μόνη, αλλά άμα συνδυάσεις με Πάρο ετοιμάσου για πιο mainstream καταστάσεις. Ανάφη για 7 μέρες?:roll: Ξέρεις τι προτείνω? Να τη συνδυάσεις την Ανάφη με Σίκινο, και είσαι κομπλέ για μια βδομαδούλα (αυτό έκανα εγώ πρόπερσι και δεν το μετάνιωσα), δες εδώ: http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...-%F3%DF%EA%E9%ED%EF%F2-%E1%ED%DC%F6%E7-2.html :)
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.372
Likes
2.136
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Ευχαριστω Eleva για τις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες!
Μάλλον η Ανάφη είναι πιο κοντά στο στυλ μας και απλά αφού λες ότι είναι μικρή ίσως το συνδυασουμε με κανένα κοντινο νησάκι όταν βγουν τα οριστικά δρομολόγια για το καλοκαίρι.
Τώρα μένει το ξενοδοχείο που έχει αρχίζει και γίνεται δύσκολη αποστολή. Από αυτά που μου άρεσαν και επικοινωνησα και τα τεσσερα είναι ήδη κλειστα για ολοκληρο τον Αύγουστο!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.691
Μέλη
39.256
Νεότερο μέλος
ntan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom