malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
Οντως, GTS, "μεγάλη βλακεία μου", η έλλειψη ups(για η/υ τουλάχιστον...)Υπολογιστής χωρίς UPS ίσον με έγκλημα.
Τώρα, για το θέμα της αποζημίωσης, εάν υπάρχει υπαιτιότητα ΔΕΗ στην υπόθεση αποζημιώνεσαι....... Αν υπάρχει ανωτέρα βία, όχι. ........
Σε κάθε περίπτωση, κάνε μία αίτηση στο τοπικό γραφείο της ΔΕΗ στη περιοχή σου και θα λάβεις απάντηση όπως και να'χει. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ΔΕΗ αποδέχεται την ευθύνη της και αποζημιώνει.
Ρίξε μια ματιά και εδώ:ΔΕΗ Α.Ε.
....
Τhanks, για συμβουλές & ιστοσελίδα....
Τις προάλλες, μια εταιρία μου τηλεφώνησε για σταθεροποιητή σε όλο το σπίτι. Τη πλάκα που είχε η κοπελιά ... σε απλές ερωτήσεις μου, απαντούσε "εεε δεν γνωρίζω..."
....Από συζητήσεις που έκανα με φίλους, μια βλακεία ήταν ....το συγκεκριμένο
Από ιστοσελίδα ΔΕΗ, που έβαλες, από γρήγορο διάβασμα :
1) Πρέπει δηλαδή εμείς να αγοράζουμε συσκευές, που να μην υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια αντοχής (Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα) ή πάλι εμείς να εγκαθιστούμε ειδικές διατάξεις προστασίας ?? ....
2) Αναφέρει :
το εμπόριο διατίθενται τέτοιες διατάξεις και προαιρετικά, με μέριμνα των καταναλωτών, μπορούν να εγκατασταθούν από αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες στο αρχικό στάδιο κατασκευής της εγκατάστασης ή και αργότερα"
Μαζί με τα χοντρά λεφτά που μας παίρνει για το νέο "ρολόι" της ΔΕΗ, μήπως θα ήταν καλύτερα, να είναι υποχρεωτική η αντίστοιχη "εγκατάσταση"?
Πόσοι από μας το γνωρίζουν, αν δεν τους το πει ο ειδικός?
Πόσοι ηλεκτρολόγοι μας το λένε ??..