Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Αγαπητέ Χρήστο, διευθυνση συγκοινωνιών, απλή αίτηση αντικατάστασης λόγω φθοράς και σε 10' έτοιμη. στην επαρχία όμως. στην αθήνα, όπως μου είπε φίλος που το έκανε, την παρέλαβε την επόμενη μέρα.ΑγαπητέSamionσχετικά με το θέματης άδεις κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχες απόλυτο δίκιο, αν και τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Η υπάλληλος που απάντησε σε τηλέφωνό μου, αγνοούσε το θέμα εντελώς. Επικοινώνησα με την ΕΛΠΑ για σχετική πληροφόρηση και σήμερα το πρωί η νομική υπηρεσία της ΕΛΠΑ μου είπε ότι έτσι είναι και ίσως σε μερικές χώρες να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Το θέμα όμως είναι ότι η υπηρεσία μεταφορών δεν αντικαθιστά την υπάρχουσα άδεια, όπως δεν αντικαθιστά και της πινακίδες κυκλοφορίας με του νέου τύπου. Αύριο θα προσπαθήσω να πάω στην αρμόδια υπηρεσία να ρωτήσω τι γίνεται, γιατί από το τηλέφωνο δεν παίρνεις όπως φαίνεται υπεύθυνη απάντηση. Αν θέλεις, σε παρακαλώ γράψε μου εδώ, ή στείλε μου προσωπικό μήνυμα, που πήγες και με ποιο τρόπο ζήτησες την αντικατάσταση της άδεις. Ευχαριστώ