battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Αφού ρωτάς, πόσοι λές να σου απαντήσουν το πρώτο και πόσοι το δεύτερο;;Κι εγώ! Άντε να δούμε....Αν κερδίσω θα κληρώσω τη 2η θέση μέσα στο φόρουμ Ή να πάρω το Samion απευθείας;;
Εξτρα δωρο σαπουνι εχει; Αν ναι παρε τον Taver.Κι εγώ! Άντε να δούμε....Αν κερδίσω θα κληρώσω τη 2η θέση μέσα στο φόρουμ Ή να πάρω το Samion απευθείας;;
Κι εγώ! Άντε να δούμε....Αν κερδίσω θα κληρώσω τη 2η θέση μέσα στο φόρουμ Ή να πάρω το Samion απευθείας;;
Αφού ρωτάς, πόσοι λές να σου απαντήσουν το πρώτο και πόσοι το δεύτερο;;
Μ΄ αυτα και μ΄αυτα που λετε αναμενουμε ανυπομονα την πολυκροτη ιστορια.Εξτρα δωρο σαπουνι εχει; Αν ναι παρε τον Taver.
καλά δεν σου φτάνει το δώρο? αχόρταγη. να βγάλεις κι από πάνω? πόσο θα μου κοστίσει? (για να μη με πάρεις..)Κι εγώ! Άντε να δούμε....Αν κερδίσω θα κληρώσω τη 2η θέση μέσα στο φόρουμ Ή να πάρω το Samion απευθείας;;
Καλά καλά, και η μαμά μου έτσι έλεγε μόλις γύρισε και μετά από ένα χρόνο αναστέναζε "αχ σα σήμερα μπαίναμε στο αεροπλάνο, αχ σα σήμερα γκρίνιαζα για τα ποντίκια στο τρένο, αχ πότε θα ξαναπάω"καλά δεν σου φτάνει το δώρο? αχόρταγη. να βγάλεις κι από πάνω? πόσο θα μου κοστίσει? (για να μη με πάρεις..)