Travelstories για μένα είναι πηγή, έμπνευση, σύμμαχος στην αναζήτηση, κοινωνός στη χαρά του ταξιδιού, παράθυρο σε εμπειρίες και πλέον....μέρος της ζωής μου.
Για μένα travelstories είναι ένας τρόπος να δούμε μέσα από εικόνες και αφηγήσεις άλλους <<κόσμους>> και πολιτισμούς!Να ταξιδέψουμε έστω νοερά σε όμορφα μέρη που θα'θελαμε να επισκευτούμε κάποια στιγμή!
Travelstories είναι... το ελληνικό forum για ταξίδια! Έτσι δε λέει ο τίτλος?
Για μένα είναι όμως ένας πολύτιμος οδηγός που δίνει σάρκα και οστά σε κάθε ταξιδιωτικό μου όνειρο και φροντίζει ώστε να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσω στο ταξίδι μου super! Επίσης είναι ένα ωραίο μέσο να έρθω κοντά με ανθρώπους που κουβαλάνε την ίδια τρέλα με μένα (ταξίδια) και σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους τους γνώριζα καν! Ευχαριστώ Travelstories που υπάρχεις και ευχαριστώ τους τραβελστορίτες που γράφουν τις ωραίες ιστορίες τους και ταξιδεύω νοερά τις ελεύθερες ώρες μου!
Καθημερινή συνήθεια, ανάγκη πες καλύτερα, να διαβάσω ιστορίες για ταξίδια και πλάκες και μπινελίκια και σοβαρά θέματα και... και... και... Αλλά πάνω απ' όλα οι λίγοι άνθρωποι που γνώρισα χάρη σ' αυτό και τους θεωρώ πλέον δικούς μου ανθρώπους!
εκει που τα παντα μπορουν να συμβουν . να βοηθηθεις και να τιμωρηθεις.να βγεις απο τα ρουχα σου με οσα γραφονται και να πεσεις στα πατωματα απο τα γελια ......και τα ταξιδια συνεχιζονται παντα με καποιο τροπο,με καθε τροπο.
Οτι καλυτερο υπαρχει στην ελλαδα για να μαθαινουμε για ονειρικα μερη ειναι οτι ακριβως ψαχνει καποιος trevelholic σαν εμενα και πολλους εδω μεσα...Ευχαριστω
Σημαίνει ταξίδια και προσφορές...Ταυτόχρονα όμως και ανιδιοτελής παροχη βοήθειας απο μελη-ταξιδιώτες για ότι ερωτηση εχω..
Συνεχιστε την καλή δουλειά!!Ελπίζω εμεις να εχουμε τα χρηματα να συνεχίσουμε τα ταξιδια!!