tita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Τελευταία μέρα στο γραφείο, και έχω φέρει να τους κεράσω cakes (διάφορα γερμανικά kuchen) για τον αποχαιρετισμό. Για εμένα είναι η τελευταία μέρα, και για τον Α. είναι η πρώτη του μέρα. Στέλνω το κλασικό mailστο groupγια να μαζευτούμε όλοι στις 3μμ στα HQ.
Μπαίνουν μέσα, σερβίρονται, και βλέπει η Ιταλίδα μία λεκάνη γεμάτη muffins.
-Αυτά τι είναι;
-Είναι του Α. Τα έφτιαξε μόνος του και τα έφερε να μας κεράσει για την πρώτη του μέρα. Οπότε σήμερα θα σας ανέβει το ζάχαρο με όλα αυτά.
(Ιταλίδα)- Τι λες τώρα; Σοβαρά Α; τα έψησες μόνος σου και μας τα έφερες;
(τρομαγμένος)-Ναι…είπα να σας φέρω κάτι.
(Ιταλίδα)-Δεν ξέρω ποιος είσαι, σε τι πείραμα δουλεύεις, με ποιόν ούτε πόσο θα μείνεις, αλλά ένα πράγμα σου λέω: είσαι ήδη ευπρόσδεκτος και από εμένα έχεις πάρει ήδη τη δουλειά! τι κρίμα να σε γνωρίζω τώρα που θα φύγω στον Ν.Πόλο...Τελείωσε! Δεν με νοιάζει πόσο καλός είσαι, αλλά όποιος σε διώξει, θα έχει να κάνει μαζί μου! Ακούς εκεί, πρώτη μέρα και μας έφερε γλυκά! Τελείωσε! Εσύ θα μείνεις εδώ για πολύύύύ καιρό! Trust me!
Μπαίνουν μέσα, σερβίρονται, και βλέπει η Ιταλίδα μία λεκάνη γεμάτη muffins.
-Αυτά τι είναι;
-Είναι του Α. Τα έφτιαξε μόνος του και τα έφερε να μας κεράσει για την πρώτη του μέρα. Οπότε σήμερα θα σας ανέβει το ζάχαρο με όλα αυτά.
(Ιταλίδα)- Τι λες τώρα; Σοβαρά Α; τα έψησες μόνος σου και μας τα έφερες;
(τρομαγμένος)-Ναι…είπα να σας φέρω κάτι.
(Ιταλίδα)-Δεν ξέρω ποιος είσαι, σε τι πείραμα δουλεύεις, με ποιόν ούτε πόσο θα μείνεις, αλλά ένα πράγμα σου λέω: είσαι ήδη ευπρόσδεκτος και από εμένα έχεις πάρει ήδη τη δουλειά! τι κρίμα να σε γνωρίζω τώρα που θα φύγω στον Ν.Πόλο...Τελείωσε! Δεν με νοιάζει πόσο καλός είσαι, αλλά όποιος σε διώξει, θα έχει να κάνει μαζί μου! Ακούς εκεί, πρώτη μέρα και μας έφερε γλυκά! Τελείωσε! Εσύ θα μείνεις εδώ για πολύύύύ καιρό! Trust me!