• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δημοσιο: Ασυδοσιας συνεχεια...

GTS

Member

elefinor

Banned
Ο ΟΤΕ είναι ιδιωτική εταιρεία του γερμανικού δημοσίου, οπότε ας απολογηθεί η...Μέρκελ αν είναι όντως αλήθεια.

(και μετά ξυπνήσαμε...)
Δυστυχώς, δεν είναι ιδιωτική εταιρεία του γερμανικού Δημοσίου ( λίγο οξύμωρη, άλλωστε, φράση), αλλά έχει πολυμετοχική σύνθεση. Οι δυο κυριότεροι μέτοχοι είναι η Deutsche Telekom (30%) και το Ελληνικό Δημόσιο (20%). Το υπόλοιπο 50% το κατέχουν κυρίως μικρομέτοχοι, οι οποίοι αν ισχύει η παραπάνω είδηση πρέπει να πάρουν ρόπαλα και να αρχίσουν τη θήρα αγρίων συνδικα-ληστών.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
οπως το γραφουν, εννοουν οτι μετα απο 12 χρονια, ο καθε υπαλληλος παιρνει 1 χρονο αναρρωτικη;;;; ειτε αρρωστησει ειτε οχι;;;;
λιγο μπουρδα μου φαινεται

αν ισχυει οτι στο δημοσιο, τοτε ναι..δικαιουσαι ενα μηνα για καθε χρονο δουλειας αλλα οχι οπως το παρουσιαζουν εδω.
αν πχ δουλευεις 5 χρονια δικαιουσαι ως 5 μηνες αναρρωτικη.
Οχι 5 μηνες.... ΩΣ πεντε μηνες.
Δηλαδη αν κανεις μια εγχειρηση ΣΟΒΑΡΗ (πχ ολικη αρθροπλαστικη ισχιου που μενεις ξαπλα για πολυ καιρο), τοτε μπορεις να παρεις ως 5 μηνες αναρρωτικη. Ο γιατρος μπορει να πει, 2 ή 3. Αλλα οχι πανωα απο 5. Μετα για παραπανω εχεις μπλεξιματα...και αυτους τους 2-3-5 μηνες φυσικα, δεν το αποφασιζεις μονος σου. Ειναι με εντολη Δ/ντη Δημοσιου Νοσοκομειου, και περνας απο επιτροπη κλπ.

Αν παλι βεβαια, ενας υπαλληλος του ΟΤΕ, μετα απο 12 χρονια, παει και του γραφει ο Χ γαιτρος 12 μηνες αναρρωτικη ακομα και αν δεν εχει κατι, ε τι να πω....ας τους διαολοστειλουν και τους 2 τοτε...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπον αυτο το αρθρο το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερουν γιατι σκοπευω αμεσα να προσληφθω στον ΟΤΕ και να αρρωστησω σε δεκα χρονια... εσας τους υπολοιπους για ποιο λογο σας ενδιαφερει; Ρωταω, αν μπουμε αυριο μεθαυριο ολοι στον ΟΤΕ να κανονισουμε ποτε θα αρρωστησει ο καθενας. Εγω το 2025 εκλεισε...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν σας παραξενεύει ότι τέτοιου είδους πληροφορίες "βγαίνουν" λίγο πριν την πώληση άρον - άρον και σε τιμή ευκαιρίας και του 10% του ΟΤΕ από το δημόσιο?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν σας παραξενεύει ότι τέτοιου είδους πληροφορίες "βγαίνουν" λίγο πριν την πώληση άρον - άρον και σε τιμή ευκαιρίας και του 10% του ΟΤΕ από το δημόσιο?
Όχι, γιατί το τίμημα της εν λόγω πώλησης έχει ήδη κλειδώσει και δεν πρόκειται να μεταβληθεί ότι είδους πληροφορίες και να "βγούν".

Επίσης, όποιος αισθάνεται ότι το συμφέρον του ως μικρομετόχου θίγεται, μπορεί να παραστεί στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων, να ζητήσει το λόγο και να θέσει το θέμα....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μου θυμίζει κάτι "ειδήσεις" του στυλ "2500? ο μέσος μισθός στον ΟΣΕ",παραλείποντας το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί των διευθυντομανατζαραίων σε αυτούς.

Σαν να λέμε ότι ο μέσος μισθός στο γραφείο μου είναι 2500? επειδή ο προϊστάμενός μου παίρνει 8000 κι όλοι οι υπόλοιποι 1500. (ναι τόσα παίρνει ο προϊστάμενός μου,ο προϊστάμενός του δεν θέλετε να ξέρετε.Άντε γιατί πολύ αγιοποιείται ο Ιδιωτικός Τομέας αλλά κι η κατάσταση 10 μάνατζερ για 20 υπαλλήλους δεν συζητιέται πουθενά).

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όχι, γιατί το τίμημα της εν λόγω πώλησης έχει ήδη κλειδώσει και δεν πρόκειται να μεταβληθεί ότι είδους πληροφορίες και να "βγούν".
Αναφέρομαι στις αντιδράσεις του "απλού πολίτη" και πως αυτές λειαίνονται με κάτι τέτοια.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μου θυμίζει κάτι "ειδήσεις" του στυλ "2500? ο μέσος μισθός στον ΟΣΕ",παραλείποντας το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί των διευθυντομανατζαραίων σε αυτούς.

Σαν να λέμε ότι ο μέσος μισθός στο γραφείο μου είναι 2500? επειδή ο προϊστάμενός μου παίρνει 8000 κι όλοι οι υπόλοιποι 1500. (ναι τόσα παίρνει ο προϊστάμενός μου,ο προϊστάμενός του δεν θέλετε να ξέρετε.Άντε γιατί πολύ αγιοποιείται ο Ιδιωτικός Τομέας αλλά κι η κατάσταση 10 μάνατζερ για 20 υπαλλήλους δεν συζητιέται πουθενά).
με τη διαφορά ότι μια ιδωτική επιχείρηση που απασχολει 1 καλοπληρωμένο μάνατζερ για 2 κακοπληρωμένους υπαλλήλους θα φουντάρει αργά ή γρήγορα. σε μια επιχείρηση του δημοσίου απλά θα προσληφθούν άλλοι 6 μάνατζερ για κάθε υπάλληλο

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
με τη διαφορά ότι μια ιδωτική επιχείρηση που απασχολει 1 καλοπληρωμένο μάνατζερ για 2 κακοπληρωμένους υπαλλήλους θα φουντάρει αργά ή γρήγορα
Μην παίρνεις όρκο πάντως

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
ε, καλά ναι θεωρητικά μιλώντας πάντα.

σχετικά με αυτό που λέει το άρθρο τώρα, αν και εφόσον συμβαίνει ευθύνεται όποιος γιατρός γράφει τις 12μηνες αναρρωτικές σε παράβαση του όρκου του και πολλών άλλων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα