joss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγνωστο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολλα...
Ο ΟΤΕ είναι ιδιωτική εταιρεία του γερμανικού δημοσίου, οπότε ας απολογηθεί η...Μέρκελ αν είναι όντως αλήθεια.
Δυστυχώς, δεν είναι ιδιωτική εταιρεία του γερμανικού Δημοσίου ( λίγο οξύμωρη, άλλωστε, φράση), αλλά έχει πολυμετοχική σύνθεση. Οι δυο κυριότεροι μέτοχοι είναι η Deutsche Telekom (30%) και το Ελληνικό Δημόσιο (20%). Το υπόλοιπο 50% το κατέχουν κυρίως μικρομέτοχοι, οι οποίοι αν ισχύει η παραπάνω είδηση πρέπει να πάρουν ρόπαλα και να αρχίσουν τη θήρα αγρίων συνδικα-ληστών.Ο ΟΤΕ είναι ιδιωτική εταιρεία του γερμανικού δημοσίου, οπότε ας απολογηθεί η...Μέρκελ αν είναι όντως αλήθεια.
(και μετά ξυπνήσαμε...)
Όχι, γιατί το τίμημα της εν λόγω πώλησης έχει ήδη κλειδώσει και δεν πρόκειται να μεταβληθεί ότι είδους πληροφορίες και να "βγούν".Δεν σας παραξενεύει ότι τέτοιου είδους πληροφορίες "βγαίνουν" λίγο πριν την πώληση άρον - άρον και σε τιμή ευκαιρίας και του 10% του ΟΤΕ από το δημόσιο?
Αναφέρομαι στις αντιδράσεις του "απλού πολίτη" και πως αυτές λειαίνονται με κάτι τέτοια.Όχι, γιατί το τίμημα της εν λόγω πώλησης έχει ήδη κλειδώσει και δεν πρόκειται να μεταβληθεί ότι είδους πληροφορίες και να "βγούν".
με τη διαφορά ότι μια ιδωτική επιχείρηση που απασχολει 1 καλοπληρωμένο μάνατζερ για 2 κακοπληρωμένους υπαλλήλους θα φουντάρει αργά ή γρήγορα. σε μια επιχείρηση του δημοσίου απλά θα προσληφθούν άλλοι 6 μάνατζερ για κάθε υπάλληλοΜου θυμίζει κάτι "ειδήσεις" του στυλ "2500? ο μέσος μισθός στον ΟΣΕ",παραλείποντας το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί των διευθυντομανατζαραίων σε αυτούς.
Σαν να λέμε ότι ο μέσος μισθός στο γραφείο μου είναι 2500? επειδή ο προϊστάμενός μου παίρνει 8000 κι όλοι οι υπόλοιποι 1500. (ναι τόσα παίρνει ο προϊστάμενός μου,ο προϊστάμενός του δεν θέλετε να ξέρετε.Άντε γιατί πολύ αγιοποιείται ο Ιδιωτικός Τομέας αλλά κι η κατάσταση 10 μάνατζερ για 20 υπαλλήλους δεν συζητιέται πουθενά).
Μην παίρνεις όρκο πάντωςμε τη διαφορά ότι μια ιδωτική επιχείρηση που απασχολει 1 καλοπληρωμένο μάνατζερ για 2 κακοπληρωμένους υπαλλήλους θα φουντάρει αργά ή γρήγορα