Δεν ξανακανω καμπινγκ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Delmem31458

Banned
Απο το πρωι ειμαι στο ποδι. Εφαγα ουτε ξερω ποσες ωρες μονο προσπαθωντας να κανω τα παντα να χωρεσουν στο σακο και το μπακ πακ. Ποναει η μεση μου. Κοιταξα το εισιτηριο, το καραβι φευγει στις 7. Πρεπει να ξυπνησω πιο νωρις απ' οτι νομιζα και να παρω ραδιοταξι.

Το χειροτερο που εκανα φετος ειναι οτι αγορασα παραπανισια πραγματα με την προοπτικη να κανω "ελευθερο".

Πηρα και φιαλη υγραεριου ρε σεις αν ειναι δυνατον! Ειδα που ολοι παιρνουν, πηρα κι εγω. Πως τα κουβαλας ομως. Ολοι αυτοι οι νεαροι και οι νεαρες στο Δεκαθλον εχουν αυτοκινητο; Ουφ! Θα σηκωθω νωρις και θα ξεφορτωθω κι αλλα πραγματα.

Kostass

Member
Απο το πρωι ειμαι στο ποδι. Εφαγα ουτε ξερω ποσες ωρες μονο προσπαθωντας να κανω τα παντα να χωρεσουν στο σακο και το μπακ πακ. Ποναει η μεση μου. Κοιταξα το εισιτηριο, το καραβι φευγει στις 7. Πρεπει να ξυπνησω πιο νωρις απ' οτι νομιζα και να παρω ραδιοταξι.

Το χειροτερο που εκανα φετος ειναι οτι αγορασα παραπανισια πραγματα με την προοπτικη να κανω "ελευθερο".

Πηρα και φιαλη υγραεριου ρε σεις αν ειναι δυνατον! Ειδα που ολοι παιρνουν, πηρα κι εγω. Πως τα κουβαλας ομως. Ολοι αυτοι οι νεαροι και οι νεαρες στο Δεκαθλον εχουν αυτοκινητο; Ουφ! Θα σηκωθω νωρις και θα ξεφορτωθω κι αλλα πραγματα.
σε λυπαμαι,αληθεια. κριμα που δε μετανοιωσες νωριτερα ωστε να κλεισεις καπου ενα δωματιακι να κανεις διακοπες σαν ανθρωπος.
το να κανω καμπιγκ θα ηταν οτι χειροτερο μπορουσε να μου συμβει,το σιχαινομαι.
ελπιζω να μην το ξανακανεις,παρ'ολα αυτα ευχομαι να σωθει καπως η κατασταση και να περασεις καλα.

Delmem31458

Banned
σε λυπαμαι,αληθεια. κριμα που δε μετανοιωσες νωριτερα ωστε να κλεισεις καπου ενα δωματιακι να κανεις διακοπες σαν ανθρωπος.
το να κανω καμπιγκ θα ηταν οτι χειροτερο μπορουσε να μου συμβει,το σιχαινομαι.
ελπιζω να μην το ξανακανεις,παρ'ολα αυτα ευχομαι να σωθει καπως η κατασταση και να περασεις καλα.
Ευχαριστω συνονοματε

Delmem31458

Banned
Απο το αγχος ξεχασα τα αθλητικα μου σπιτι. Μονο πεδιλα και παντουφλες.😥

Και το λινο μου πουκαμισο ξεχασα. Ξοδευω για ρουχα και δε τα φοραω

chrisbd

Member
Ελευθερο κάμπινγκ χωρις αυτοκινητο 2024 που πλέον ολες οι παραλιες ειναι τιγκα (μονο σε καμια Κάσο και νοτια αμα βρεις ερημική) ουτε ως ανεκδοτο δεν μπορω να φανταστω.. Ξερεις ποσα χρονια με πηγες πισω;; με ενα δύσμοιρο πόλο το μισο γεματο σκηνες, βαρκες λαστιχενιες, μηχανη εξωλεμβια, μεχρι 15 λιτρο σακο νερου για νιπτηρα, τελη δεκαετιας 70 αρχες δεκαετιας 80 σε παραλιες κυριως της Χαλκιδικης ερημικές τότε, τωρα (περσι τουλάχιστον) δεν περνας ουτε με drone.. μεσα στα πευκα ακομα και στην αμμο διπλα στο κυμα ..φοβερες εικονες.. ειδικά το μεσαιο ποδι ηταν η αδυναμία μου.. καπου ομως προς τα τελη δεκαετιας 80 τελειωσαν ολα και άλλαξα... μπηκαμε στις "κυριλε" διακοπες..

Delmem31458

Banned
Τι αποβρασματα ειναι αυτοι στη seajet! Ερχεται ενα καταμαραν με δυο εισοδους η μια πολυ ανηφορικη. Μας λενε οι μεγαλες βαλιτσες απο εδω οι μικρες απο εκει (την πολυ ανηφορικη). Παω κανονικα εκει που φορτωνουν τις μεγαλες βαλιτσες. Ερχεται μια κοντη του πληρωματος και με διαταζει ουρλιαζοντας να παω απ'την αλλη. Μαλιστα εδειχνε με χερι της και φωναζε τωρα πηγαινε! Ημουν ο μοναδικος με πολυ μεγαλο σακο, μεγαλο μπακπακ πισω, μικρο μπακπακ μπροστα, και ομπρελα. Με ξεχωρισε απο την ομαδα και με εστειλε στις μικρες βαλιτσες. Αυτο μονο ως σαδισμο μπορω να το ερμηνευσω. Τι ειναι αυτο που τους εμπνεει να μου κανουν κακο;

Γυρισα αντιστροφα και με δυσκολια και πονους στη μεση καταφερα σιγα σιγα να συρω περπατωντας αναποδα το φορτιο μου σε μια ραμπα με κλιση 60-70 μοιρων. Δυο-τρεις φορες συγκρουστηκα με τον επιβατη που προηγουνταν γιατι δεν εβλεπα. Λεω στον τυπο που ηταν πανω στη ραμπα, "κανονικα οι μεγαλες βαλιτσες πρεπει να φορτωνονται απο μπροστα". "Ε για αυτο ειπανε να πατε μπροστα" μου απανταει. "Μα μπροστα πηγα και ηρθε αυτη η κυρια φωναζοντας και με εστειλε εδω" "Α ετσι" απανταει αυτος. "Προλαβαινεις να κατεβεις και να μπεις απ'την αλλη". Ειρωνικο καθικι.

Αυτο που εγινε ηταν επικινδυνο και για να πεσω και για να παθω ορθοπεδικη ζημια. Δεν εστειλαν κανεναν αλλο ετσι φορτωμενο απο αυτη την εισοδο.

varioAthens

Member
Αν εχεις ευαισθησια στην μεση ουτως ή αλλως κινδυνευεις να παθεις ορθοπεδικη ζημια με τοσο φορτωμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος