Δεν ξανακανω καμπινγκ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Delmem31458

Banned
Με εχει τσακισει η μεση στον πονο. Σκεφτομαι σοβαρα να παω στο λιμεναρχειο και να τους κανω μηνυση. Σιγουρα ειναι παγια τακτικη τους αυτο που κανουν για να εξοικονομουν χρονο: Οταν η μια ουρα ειναι πιο μεγαλη, κοβουν καποιον ή καποιους και τους στελνουν στην αλλη. Αν σκοτωθει/σακατευτει σκασιλα τους. Σε τι χωρα ζουμε ρε πουστη μου; Γιατι δεν αυτοκτονουμε ολοι μαζι απ τη ντροπη μας;

Delmem31458

Banned
Σταματά την κλαψα και φρόντισε να περάσεις απλά και καλά.
Ο βασικος λογος που ηρθα Αμοργο ηταν για να τσεκαρω Δονουσα και Κουφονησι που παιζει ελευθερο καμπινγκ. Ετσι οπως ποναει η μεση μου ειναι αδυνατον να σηκωσω σακιδιο. Ακομα και να κοιμηθω ηταν δυσκολο απο τους πονους.

Τα βαζω με τον εαυτο μου πιο πολυ. Με διεταξε η αλλη "γρηγορα γρηγορα πηγαινε" κι εγω υπακουσα λες και ημουν στρατιωτης. Γιατι δεν την εστελνα στο διαολο; Γιατι δεν αρνηθηκα; Τι θα μου εκανε; Θα με συλλαμβανε; Την περασα για λιμενικο στην αρχη αλλα και παλι, αμα σου πει ο λιμενοφυλακας πηδα στη θαλασσα θα πηδηξεις; ΟΚ το πολυ να εχανα το καραβι και να εμενα μια νυχτα στη Ναξο. Καλυτερα αυτο, παρα να χασω τις διακοπες μου και την υγεια μου.

Spark

Member
Ακομα και να κοιμηθω ηταν δυσκολο απο τους πονους.
Τα βαζω με τον εαυτο μου πιο πολυ. Με διεταξε η αλλη "γρηγορα γρηγορα πηγαινε" κι εγω υπακουσα λες και ημουν στρατιωτης.
Φίλε μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που γουστάρεις. Αφού πονάει η μέση σου προτείνω να πας διακοπές στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, εκεί είναι καλά έχουν δροσιά με κλιματισμό και θα τρως τσάμπα πουρέ και μπιφτέκια δίνουν και ζελεδάκια και κρέμα αραβοσίτου, όλη μέρα ξάπλα, ζωάρα,,
αρκεί να σε κρατήσουν μέσα, πες στο γιατρό την ιστορία που έγραψες εδώ και μπορεί να σου βρει κρεββάτι :haha:

Delmem31458

Banned
Φίλε μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που γουστάρεις. Αφού πονάει η μέση σου προτείνω να πας διακοπές στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, εκεί είναι καλά έχουν δροσιά με κλιματισμό και θα τρως τσάμπα πουρέ και μπιφτέκια δίνουν και ζελεδάκια και κρέμα αραβοσίτου, όλη μέρα ξάπλα, ζωάρα,,
αρκεί να σε κρατήσουν μέσα, πες στο γιατρό την ιστορία που έγραψες εδώ και μπορεί να σου βρει κρεββάτι :haha:
Μαλλον δεν ξερεις τι θα πει να πονας σα να σου περνανε καρφι στο σπονδυλο

escursione

Member
Μαλλον δεν ξερεις τι θα πει να πονας σα να σου περνανε καρφι στο σπονδυλο
βρες τρόπο να πας στο κέντρο υγείας της Αμοργού. Παρακάλεσε κάποιον να σε πάει ή κανένα ταξί, να σου βάλουν καμιά ένεση. πάρε και καμία κρέμα βολταρέν από το φαρμακείο μπας κ σε ανακουφίσει λίγο. Η μέση θέλει χρόνο.

Delmem31458

Banned
βρες τρόπο να πας στο κέντρο υγείας της Αμοργού. Παρακάλεσε κάποιον να σε πάει ή κανένα ταξί, να σου βάλουν καμιά ένεση. πάρε και καμία κρέμα βολταρέν από το φαρμακείο μπας κ σε ανακουφίσει λίγο. Η μέση θέλει χρόνο.
Ναι περιμενω το κτελ. Ηδη καποιος στο καμπινγκ προσφερθηκε να μου δωσει "ενα μικρο χαπακι που που το παιρεις και ηρεμεις" αλλα αρνηθηκα ευγενικα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος