Delmem31458
Banned
Μεταφορικες οι "μασκες" που ολοι αθελητα φοραμε
Ο βασικος λογος που ηρθα Αμοργο ηταν για να τσεκαρω Δονουσα και Κουφονησι που παιζει ελευθερο καμπινγκ. Ετσι οπως ποναει η μεση μου ειναι αδυνατον να σηκωσω σακιδιο. Ακομα και να κοιμηθω ηταν δυσκολο απο τους πονους.Σταματά την κλαψα και φρόντισε να περάσεις απλά και καλά.
Φίλε μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που γουστάρεις. Αφού πονάει η μέση σου προτείνω να πας διακοπές στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, εκεί είναι καλά έχουν δροσιά με κλιματισμό και θα τρως τσάμπα πουρέ και μπιφτέκια δίνουν και ζελεδάκια και κρέμα αραβοσίτου, όλη μέρα ξάπλα, ζωάρα,,Ακομα και να κοιμηθω ηταν δυσκολο απο τους πονους.
Τα βαζω με τον εαυτο μου πιο πολυ. Με διεταξε η αλλη "γρηγορα γρηγορα πηγαινε" κι εγω υπακουσα λες και ημουν στρατιωτης.
Μαλλον δεν ξερεις τι θα πει να πονας σα να σου περνανε καρφι στο σπονδυλοΦίλε μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που γουστάρεις. Αφού πονάει η μέση σου προτείνω να πας διακοπές στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, εκεί είναι καλά έχουν δροσιά με κλιματισμό και θα τρως τσάμπα πουρέ και μπιφτέκια δίνουν και ζελεδάκια και κρέμα αραβοσίτου, όλη μέρα ξάπλα, ζωάρα,,
αρκεί να σε κρατήσουν μέσα, πες στο γιατρό την ιστορία που έγραψες εδώ και μπορεί να σου βρει κρεββάτι
Με το να το λες δεν αλλάζει κάτι. Χρειάζεσαι διάγνωση από γιατρό/νοσοκομείο.Μαλλον δεν ξερεις τι θα πει να πονας σα να σου περνανε καρφι στο σπονδυλο
βρες τρόπο να πας στο κέντρο υγείας της Αμοργού. Παρακάλεσε κάποιον να σε πάει ή κανένα ταξί, να σου βάλουν καμιά ένεση. πάρε και καμία κρέμα βολταρέν από το φαρμακείο μπας κ σε ανακουφίσει λίγο. Η μέση θέλει χρόνο.Μαλλον δεν ξερεις τι θα πει να πονας σα να σου περνανε καρφι στο σπονδυλο
Μπορεί να έχει κάποια καλή νοσοκόμα.Βρε παιδια αφου ο φιλος Κωστας δεν εχει σε εκτιμηση τους γιατρους τι τον συμβουλευετε να παει σε κεντρο υγειας;
Ναι περιμενω το κτελ. Ηδη καποιος στο καμπινγκ προσφερθηκε να μου δωσει "ενα μικρο χαπακι που που το παιρεις και ηρεμεις" αλλα αρνηθηκα ευγενικα.βρες τρόπο να πας στο κέντρο υγείας της Αμοργού. Παρακάλεσε κάποιον να σε πάει ή κανένα ταξί, να σου βάλουν καμιά ένεση. πάρε και καμία κρέμα βολταρέν από το φαρμακείο μπας κ σε ανακουφίσει λίγο. Η μέση θέλει χρόνο.