Δεν ξανακανω καμπινγκ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Μπορεί να έχει κάποια καλή νοσοκόμα.
Άσε καλύτερα μην τις εμπιστεύεσαι και αυτές.
Τις προάλλες ήμουν στο κέντρο υγείας της γειτονιάς μου και περίμενα στο διάδρομο.
Περνά μια νοσοκόμα με κοιτάει και μου λέει πέρνα μέσα.
-Ξερετε...
-Δώσε μου την κάρτα υγείας.
-Μα..
-Δώστην και βιάζομαι.
-Ορίστε.
-Α, βλέπω δεν έχεις κάνει εμβόλιο για τέτανο.
-Μα...
-Σήκωσε το μανίκι σου.
-Μα...
Μπαμ με βαράει το εμβόλιο.
-Ξέρεις ήταν διπλό.
-Μα...
-Πάρε και μια ανάλυση ούρων να κάνεις την Δευτέρα και μια ανάλυση αίματος.
-Μα...
-Α, φέρε το χαρτί πίσω να τσεκάρω και τέστ για προστάτη.
-Μα ...
-Τι μα.. και μα άνθρωπε μου; Τι θέλεις;
- Εγώ τίποτα. Ήμουν στο διάδρομο και περίμενα την γυναίκα μου να βγει.
Εκείνη την ώρα βλέπω την γυναίκα μου να βγαίνει, την αρπάζω από το χέρι και της λέω.
-Πάμε να φύγουμε γρήγορα πριν μου κάνει αυτή η παλαβή κολονοσκόπιση.
-Την άλλη φορά μόνη σου θα έρθεις.

MVSylvia

Member
Ούτε εγώ πλέον τους εμπιστεύομαι.΄Εχει και φαρμακεία.
Εσύ δεν έλεγες την ιστορία στο θέμα που είχα ανοίξει με τις κήλες, πως μια Γερμανίδα νοσοκόμα η χειροπρακτικος σε επανέφερε από εκεί που ήσουν του θανατα;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βρε παιδια αφου ο φιλος Κωστας δεν εχει σε εκτιμηση τους γιατρους τι τον συμβουλευετε να παει σε κεντρο υγειας;
Με ανοιχτή την ηχογράφηση καλού κακού.

panpan

Member
Εσύ δεν έλεγες την ιστορία στο θέμα που είχα ανοίξει με τις κήλες, πως μια Γερμανίδα νοσοκόμα η χειροπρακτικος σε επανέφερε από εκεί που ήσουν του θανατα;
Μπερδεύεσαι. Ήταν Χόνγκ Κονγκ. Η Γερμανίδα είναι η γυναίκα μου. Και ήταν μασέρ,φυσιοθεραπευτρια.

Delmem31458

Banned
Μολις αναχωρησε ο Σκοπελιτης. Καθε Κυριακη πηγαινει απ' τα Καταπολα στη Σαντορινη. Κανονικα επρεπε να βρισκομαι εκει. Αντι αυτου ασχολουμαι με φαρμακα, στρωματα. Που μυαλο. Η ευτυχια ειναι ενας κινουμενος στοχος. Αμα μεινεις στα ιδια, την εχασες.

Σημερα ξημερωνει αλλη μια χαμενη μερα στα Σκαταπολα.

8avos

Member
Ηθελα να γραψω αλλα το ανεβαλα,δυστυχως ομως το πας ολο λαθος!

Εισαι μονος σου κ φορτωθηκες πραγματα που θα εξυπηρετουσες δεκα ατομα και επαθε η μεση σου γιατι ακουσες την υπαλληλο που σ κανε καψονια κ δυσανασχετεις στις διακοπες σου;

Δεν γνωριζεις πως ολα δεν ειναι για ολους;
Και αφου θελησες να εξοπλιστεις για ελευθερο,απο που προμηθευτηκες εξοοπλισμο;Απ το Τζαμπο;

Δεν ξερεις πως υπαρχουν εταιρειες που εχουν επενδυσει ολο το ονομα τους στην ανεση του backpacker ή του ορειβατη;

Υπαρχει σκηνη ελαφρια,υπνοσακος σε μεγεθος 1Lt. μπουκαλιου.Σακιδιο που στηριζει την πλατη με αντιιδρωτικα υλικα!

Εγω κανω 25 χρονια καμπιγκ αλλα μολις τα τελευταια χρονια εξοπλιστικα αρκετα καλα,λογω κοστους ολων των παραπανω.

Πηρες γκαζακι;Για ποιο λογο;Μονος εισαι,ποσο θα κοστιζε το φαγητο απ εξω,δεν ξερεις πως οταν κουβαλας γκαζακι κουβαλας και τα υλικα που θα ζεστανεις μ αυτο!Μακαρονια;Καφε;Ε αυτα θα πρεπε να τα αποθηκευεις!

Δυστυχως εσυ θεωρω πως ευθυνεσαι γι αυτο πρωτιστως,διοτι αν δεν κοιταξεις εσυ την ασφαλεια σου περιμενεις ενας τριτος να το κανει για σενα;

paefstra

Member
Γιατι δεν πηρα το αεροπλανο να παω στη Σαμοθρακη; Για κλαμματα ειμαι.
Ημουν ο μοναδικος με πολυ μεγαλο σακο, μεγαλο μπακπακ πισω, μικρο μπακπακ μπροστα, και ομπρελα.
Ομπρελα αγοραζουμε απο το νησι και την αφηνουμε εκει για τον επομενο χωρις ομπρελα. Για 5-10 ευρω δεν γινομαστε τελικο S απο το βαρος.
Ηθελα να γραψω αλλα το ανεβαλα,δυστυχως ομως το πας ολο λαθος!

Εισαι μονος σου κ φορτωθηκες πραγματα που θα εξυπηρετουσες δεκα ατομα και επαθε η μεση σου γιατι ακουσες την υπαλληλο που σ κανε καψονια κ δυσανασχετεις στις διακοπες σου;

Δεν γνωριζεις πως ολα δεν ειναι για ολους;
Και αφου θελησες να εξοπλιστεις για ελευθερο,απο που προμηθευτηκες εξοοπλισμο;Απ το Τζαμπο;

Δεν ξερεις πως υπαρχουν εταιρειες που εχουν επενδυσει ολο το ονομα τους στην ανεση του backpacker ή του ορειβατη;

Υπαρχει σκηνη ελαφρια,υπνοσακος σε μεγεθος 1Lt. μπουκαλιου.Σακιδιο που στηριζει την πλατη με αντιιδρωτικα υλικα!

Εγω κανω 25 χρονια καμπιγκ αλλα μολις τα τελευταια χρονια εξοπλιστικα αρκετα καλα,λογω κοστους ολων των παραπανω.

Πηρες γκαζακι;Για ποιο λογο;Μονος εισαι,ποσο θα κοστιζε το φαγητο απ εξω,δεν ξερεις πως οταν κουβαλας γκαζακι κουβαλας και τα υλικα που θα ζεστανεις μ αυτο!Μακαρονια;Καφε;Ε αυτα θα πρεπε να τα αποθηκευεις!

Δυστυχως εσυ θεωρω πως ευθυνεσαι γι αυτο πρωτιστως,διοτι αν δεν κοιταξεις εσυ την ασφαλεια σου περιμενεις ενας τριτος να το κανει για σενα;
Ουτε καν ολα αυτα. Στο Μοναστηρακι εχει μεγαλα σακιδια με ροδες με 30 ευρω. Οκ δεν δειχνει πολυ ψαγμενος back packer καποιος αλλα εχει εφευρεθει ο τροχος.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Μολις αναχωρησε ο Σκοπελιτης. Καθε Κυριακη πηγαινει απ' τα Καταπολα στη Σαντορινη. Κανονικα επρεπε να βρισκομαι εκει. Αντι αυτου ασχολουμαι με φαρμακα, στρωματα. Που μυαλο. Η ευτυχια ειναι ενας κινουμενος στοχος. Αμα μεινεις στα ιδια, την εχασες.

Σημερα ξημερωνει αλλη μια χαμενη μερα στα Σκαταπολα.
Σου συμβαίνει συχνά ή κάθε καλοκαίρι προσπαθείς να κάνεις το θύμα;

Delmem31458

Banned
Νομιζω κανιβαλιζετε χωρις λογο. Φυσικα και ειναι τροχηλατος ο σακος. Δεν οηρα περιττα πραγματα. Πηρα ο,τι μπορω να σηκωσω (το γκαζακι ζυγιζει 150γρ). Δν αντιμετωπισα κανενα προβλημα να τα φορτωσω στο πρωτο πλοιο που με πηγε Ναξο, ουτε θα αντιμετωπιζα ιδιαιτερο προβλημα να τα φορτωσω στο superjet απο την μπροστινη ραμπα. Η δευτερη ραμπα ομως δεν ειναι για ατομα που κουβαλουν φορτια οποιουδηποτε ειδους. Εχει πολυ μεγαλη κλιση. Παρενεβησαν τους δικους τους κανονισμους ασφαλειας στελνοντας με να ανεβω απο εκει. Εσεις ομως υποστηριξτε τους εφοπλιστες για να αισθανθειτε εξυπνοι.

Χτες ο αγροτικος γιατρος διεγνωσε κηλες μεσοσποδυλιου δισκου. Σημερα θα ξαναπαω γιατι ψηλαφω κατι περιεργο στον ομφαλο μου. Αν επαθα και ομφαλοκηλη πρεπει να κανω εγχειριση.

Αυτα και παρακαλω να κλειδωθει το θεμα γιατι απο εξυπνους η Ελλαδα ειναι γεματη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος