• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δεν ειμαι μονος...

Shifter

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γύρος του Κόσμου
Γεια σας φιλοι συνταξιδιωτες. Ψαχνοντας πληροφοριες για Μοναχο επεσα πανω σε μια κοινοτητα που με κανει να νιωθω σαν το σπιτι μου. Μου αρεσει πολυ να ταξιδευω και μετα απο την πικρια που πηρα το καλοκαιρι (δεν εγινε ενα ταξιδι στο Μπαλι) πηγα με αυτοκινητο Ιταλια - Γαλλια και ανακαλυψα τη χαρα να πας οπου θελεις, οταν θελεις, οσο θελεις. Ηταν ενα απιστευτο ταξιδι με στασεις σε Γενοβα, Εξ αν Προβανς, Μασσαλια, Τουλον, Πορτ Γκριμω, Σαν Τροπε, Σαιντ Πολ ντε Βανς, Καννες, Νικαια, Μονακο, Σαν Ρεμο, Μαρανελο, Σαν Μαρινο που κρατησε 16 μερες και ανοιξε τους ασκους του αιολου για road trip. Στις 27 Μαρτιου φευγω για Βενετια, Ινσμπουργκ, (αυτα χαρη σε σας garmisch, Oberammergau, fussen Castles) Μοναχο, (Ορεινα Marquarstein-Bad Reichenhall) Σαλτσμουργκ, Λινζ , Βιεννη, Γρατς και επιστροφη απο Βενετια παλι. Ελπιζω μεχρι να φυγω να εχω προλαβει να μαζεψω και αλλες πληροφοριες για ενδιαφερουσα σημεια αν και χρονος ειναι περιορισμενος σε 12 μερες. Αυτα για αρχη καποια στιγμη θα γραψω περισοτερα για τους επομενους παντως αυτο που καταλαβα ειναι τα λογια ενος γερου φορτηγατζη που μου ελεγε συνεχεια "παρε το αμαξι ενα καλο φιλο και φυγε... η Ευρωπη δεν ειναι τιποτα" Φυσικα απαραιτητο αξεσουαρ ενα GPS με τους τελευταιους χαρτες της χωρας που θα πατε και γνωση πως θα το αξιοποιησετε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ήρθε swiffer!!!!
θαρραλέους ταξιδιώτες να ακούμε......

Shifter

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γύρος του Κόσμου
swiffer!!!! ακομα δεν μπηκα καλα καλα στο φορουμ και με βαλατε να μαζεψω τη σκονη? Ελπιζω να μην χρειαστει να παλεψω με καμια τιγρη γιατι εχασα το μαχαιρι μου στα δαση του Καναδα...

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εχεις χιουμορ και αυτο ειναι καλο!! Θα σου χρειαστει εδω περα....;)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλωσορισες! μα και φυσικα δεν εισαι μονος...τελειο το ταξιδι που εκανες αλλα βλεπω συνεχιζεις ακομα καλυτερα!μπραβο ,σου ευχομαι καλα ταξιδια και να περασεις εσυ και η παρεα σου τελεια!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Shifter καλως ηρθες :welcome2:
Και γω ακυρωσα ενα ταξιδι στο Μπαλι και εφτασα μεχρι τον Πειραια.
Παλι καλα εσυ που γυρισες τη μιση Ευρωπη.
Καλα ταξιδια.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Καλωσηρθες!!!:clap:
Συμφωνω με τον φιλο φορτηγατζη με την μονη ενσταση,να προστεθει και η μηχανη,οχι μονο αυτοκινητο..:bleh: Οπως καταλαβαινεις ειμαι λατρης της μηχανοβιας διαδρομης..
Την πρωτη διαδρομη την εχω κανει 2 φορες! Γαλικη Ριβιερα!!! Υπεροχη!!!:clap:
Και αυτη που θα κανεις τωρα. Το Graz πολυ καλο!! Ειχα μεινει σε ενα καταπληκτικο μικρο ξενοδοχειο με εστιατοριο μαζι με ντοπια προιοντα. Τρομερο! Αν σε ενδιαφερει να ψαξω να βρω το ονομα. Επισης Salzburg λιγα χιλιομετρα εξω εχει ενα καταπληκτικο κεντρο με σαουνες,πισινες στην φυση,μην το χασεις!! Και αν προλαβαινεις στο δρομο για Μοναχο μια σταση BAd Tolz. Οτι αλλο θελεις ρωτα..:)

Shifter

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γύρος του Κόσμου
Σας ευχαριστω για το καλοσορισμα και για τις πληροφοριες. Αν και η μιση χαρα ενος τετοιου ταξιδιου ειναι να ανακαλυπτεις ξενοδοχεια και πανσιον ωστοσο θα υποκυψω στην προσφορα του meli για το Graz καθοτι και καλοφαγας (ως προς την ποιοτητα). Αν δε σε βαζω σε κοπο γραψε το ξενοδοχειο. Βλεπω οτι το επομενο ταξιδι σου ειναι Ισπανια-Πορτογαλια. Αν ειναι τον Αυγουστο τοτε καπου θα συναντηθουμε. Προσεχε μονο στην Καταλονια γιατι στα διοδια σφαζουν... Παεγια ντε μαρισκο και Σερβεθα :clap::clap::clap:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Θα ψαξω το βραδυ και θα στο γραψω! Πρεπει να ανοιξω το σεντουκι μου!!:haha:
Το Πασχα θα παμε,οποτε θα σου πω τιμες διοδιων!!:shock:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
swiffer!!!! ακομα δεν μπηκα καλα καλα στο φορουμ και με βαλατε να μαζεψω τη σκονη? Ελπιζω να μην χρειαστει να παλεψω με καμια τιγρη γιατι εχασα το μαχαιρι μου στα δαση του Καναδα...
..παλι καλα φαντασου να σε λεγανε και σιφερ την κλαουντια εννοω...!:haha::haha::haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εχω ψαξει τα παντα...δεν μπορω να το βρω..:mad::mad:
Θα συνεχισω την προσπαθεια παντως,γιατι οντως αξιζει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie