Γεια σας φιλοι συνταξιδιωτες. Ψαχνοντας πληροφοριες για Μοναχο επεσα πανω σε μια κοινοτητα που με κανει να νιωθω σαν το σπιτι μου. Μου αρεσει πολυ να ταξιδευω και μετα απο την πικρια που πηρα το καλοκαιρι (δεν εγινε ενα ταξιδι στο Μπαλι) πηγα με αυτοκινητο Ιταλια - Γαλλια και ανακαλυψα τη χαρα να πας οπου θελεις, οταν θελεις, οσο θελεις. Ηταν ενα απιστευτο ταξιδι με στασεις σε Γενοβα, Εξ αν Προβανς, Μασσαλια, Τουλον, Πορτ Γκριμω, Σαν Τροπε, Σαιντ Πολ ντε Βανς, Καννες, Νικαια, Μονακο, Σαν Ρεμο, Μαρανελο, Σαν Μαρινο που κρατησε 16 μερες και ανοιξε τους ασκους του αιολου για road trip. Στις 27 Μαρτιου φευγω για Βενετια, Ινσμπουργκ, (αυτα χαρη σε σας garmisch, Oberammergau, fussen Castles) Μοναχο, (Ορεινα Marquarstein-Bad Reichenhall) Σαλτσμουργκ, Λινζ , Βιεννη, Γρατς και επιστροφη απο Βενετια παλι. Ελπιζω μεχρι να φυγω να εχω προλαβει να μαζεψω και αλλες πληροφοριες για ενδιαφερουσα σημεια αν και χρονος ειναι περιορισμενος σε 12 μερες. Αυτα για αρχη καποια στιγμη θα γραψω περισοτερα για τους επομενους παντως αυτο που καταλαβα ειναι τα λογια ενος γερου φορτηγατζη που μου ελεγε συνεχεια "παρε το αμαξι ενα καλο φιλο και φυγε... η Ευρωπη δεν ειναι τιποτα" Φυσικα απαραιτητο αξεσουαρ ενα GPS με τους τελευταιους χαρτες της χωρας που θα πατε και γνωση πως θα το αξιοποιησετε...