Να σου πω την αλήθεια, σκεφτόμουν όντως να το κόψω στα δύο αυτό το κεφάλαιο, αλλά άρχισα να το γράφω και με έπιασε οίστρος και λέω μην πάει χαμένος. Άσε που ήταν απλά περιγραφή μιας μόνο ημέρας, οπότε αν το έκοβα θα παραπήγαινε. Επίσης καλά βρε παιδιά όλα αυτά περί έκδοσης της ιστορίας, αλλά ποιος εκδότης θα εξέδιδε κάτι τέτοιο Δε το λέω επειδή δε το θεωρώ καλό, απλά παραείναι πλακατζίδικο και έχει πολλά εσωτερικά αστεία που δε τα καταλαβαίνει κανείς εκτός φόρουμαπλώς βρε άνθρωπε, λίγο πιο μικρά κεφάλαια αν γίνεται... δυσκολάκι κάποιος να αφιερώνει σερί ένα τέταρτο για να σε διαβάσει, άσε που αν αρχίσει δεν ξεκολλά...
Dim Kyr είσαι μια από τις πηγές έμπνευσής μου σε αυτό το φόρουμ (να, το είπα!) από τότε που διάβασα την επαρκώς ειρωνική, καυστική και απολαυστική ιστορία σου για την Ινδοκίνα, αποφάσισα ότι θέλω κι εγώ τη δική μου.Τι ιστορία! Γουστάρω τρελά. Εγώ όμως θέλω πιο μεγάλα κεφάλαια σε αντίθεση με τον θειο. Δεν μου φτάνουν.... Στο επόμενο ταξίδι σας Dva να με υπολογίζεις. Θα κάνουμε μεγάλες στράκες...
Η ιδέα της ιστορίας είναι βασισμένη σε αυτά τα πολύχρωμα και ατσούμπαλα ιαπωνικά σόου, που δείχνουν παίκτες να κάνουν ένα σωρό παράξενα πράγματα. Όταν έγραψα τον τίτλο, ήθελα απλά να παίξω με αυτή την ιδέα, αλλά μετά είδα ότι ο ρόλος της Πανδώρας μου άρεσε και ταίριαζε γάντι οπότε μας προέκυψε γάμοςΥΓ. Αν καταλαβα καλα ο Big Brother η Onii Chan η οπως αλλιως λεγεται στα ιαπωνικα ειναι η Πανδωρα;
Γιατί, αύριο τι θα κάνεις δηλαδή?? :roll:τα προσεχώς θα ακολουθήσουν το Σ/Κ και το επόμενο κεφάλαιο από Δευτέρα.
Γιατί ο Dva δεν είναι σαν τις άλλες δύο κυρίες (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) που όλη την ημέρα σιδερώνουν και τινάζουν χαλιά, αντί να καθήσουν να γράψουν καμιά αράδα που περιμένει πώς και πώς το κοινό τους!!Πως και δεν απείλησες με κανά μαστίγιο με τις 9 ουρές αυτή τη φορά. Με εντυπωσιάζεις!