ελπίζω να εχεις εμπειρία που το λες. γιατί η δική μου από την Ιταλία είναι τελείως διαφορετική. όλες τις φορες που με σταματούσαν με το ροζ ήθελαν διευκρινίσεις και δεν ξέρω πώς θα καθάριζα χωρίς ιταλικά και στο νότο κιόλας. χωρίς το νέο δίπλωμα μπορούν να σε πάνε και στο τμήμα για εξακρίβωση. μην το ρισκάρετε και να έχετε το νέο δίπλωμα.Στην πράξη πολύ δύσκολα θα σου πει κάποιος κάτι αν σε σταματήσει..
οι εταιρείες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. τον αριθμό να βάλουν κ τπτ άλλο. σε έλεγχο όμως από αστυνομική αρχή ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. στην Ιταλία ας πούμε ότι έχουν κάποια κατανόηση τα όργανα ελέγχου. αντιμετωπίστε τους με ευγένεια, παρακαλώντας και όχι απαιτώντας.το καλοκαίρι νοικιασα αυτοκίνητο απο hertz σε γαλλια και γερμανία με το παλιό δίπλωμα( ροζ) χωρίς κανένα πρόβλημα.
την ειρωνεία φύλαξέ τη μαζί με τις βωμολοχίες για τα του οίκου σου.Κάθε φορά τα ίδια.
Ναι έχω εμπειρία.Με σταμάτησαν και στην Ιταλία και στην Ελβετία και με το παλιό δεν μου είπαν κουβέντα.
Κάνω τις συστάσεις μου αλλά λέω και την εμπειρία μου κι ας ακολουθήσει ο καθείς ότι πιστεύει.Εντάξει κυρ-Σαμίον;
Τελικά έχει ή δεν έχει αξία η εμπειρία;την ειρωνεία φύλαξέ τη μαζί με τις βωμολοχίες για τα του οίκου σου.
έκανες εκτίμηση για το τι γινεται στη πράξη. δεν είπες την εμπειρία σου. και επειδή η εμπειρία όλων μας εδώ δεν έχει καμμία απολύτως αξία σε μελλοντικό έλεγχο καλό είναι να συμβουλεύουμε το καλύτερο για την αποφυγη προβλημάτων. κανείς δεν θέλει να πάει σε ιταλικό τμήμα φαντάζομαι για εξακρίβωση στοιχέιων.
δεν έχω καμμία μα καμμία όρεξη να κονταροχτυπιέμαι με κανένα και πολύ περισσότερο όμως να ακούω ειρωνείες και βωμολοχίες.Τελικά έχει ή δεν έχει αξία η εμπειρία;
Γιατί όταν δίνω συμβουλή μου λες αν έχω εμπειρία κι όταν λέω την εμπειρία μου λες να συμβουλεύω.Λοιπόν αν διαβάζεις μόνο ότι θες και έχεις όρεξη απλώς να κονταροχτυπιέσαι μαζί μου τότε συνέχισε μόνος σου.
Το πρώτο που είπα είναι τι ισχύει κι ύστερα παρέθεσα την άποψή μου.Ο καθένας κάνει ότι τον φωτίσει ο Αλλάχ.