Δίλημμα: Ρουμανία ή Ντουμπάι;

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.434
Likes
21.569
Επόμενο Ταξίδι
Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ρουμανία που θέλετε να πάτε καλοκαίρι ακόμα και με αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα. Στα Καρπάθια καλοκαίρι τέτοια εποχή μπορεί να κάνεις με αυτοκίνητο 2 ώρες τα 35 χιλιόμετρα από την κίνηση.
Αυτό είναι υπερβολή. Ακόμα και ένα δύο σημεία, κυρίως μεταξύ Βουκουρεστίου και Μπρασόβ, που έχουν κίνηση κάποιες συγκεκριμένες μέρες, μπορεί κάποιος να τα αποφύγει με μία καλή οργάνωση.
 

romeohellas

Member
Μηνύματα
120
Likes
66
τα εισιτηρια για αμπου νταμπι ειναι συνηθως με wizz 110 ξενοδοχεια 4αστερα με πρωινο κανα 50 αρι ντουμπαι με αμαξι καμμια 90 χιλιομετρα νοικιαζεις με κανα 30 αρι την ημερα βιζα δεν χρειαζεται ξενοδοχεια στο ντουμπαι στη ιντερνετ σιτυ με πρωινο παλι 4αστρερα κανα 60αρι βρισκεις και πιο φτηνα χρησιμοποιεις μετρο σε καποια αξιοθεατα αλλα και το αυτοκινητο χρειαζεται και εμεις εκπαιδευτικοι ειμαστε πηραμε αδεια και πηγαμε οι ευκαιριες δεν χανονται ρουμανια πας ευκολα διπλα ειναι δεν φευγει απο κει ο δρακουλας το ντουμπαι αλλαζει και ακριβαινει χρονο με τον χρονο
 

prigkipissa

Member
Μηνύματα
34
Likes
5
Να πατε! Το Ντουμπάι ειναι κατι διαφορετικο. Πριν 2 βδομάδες γυρίσαμε με το 3 χρονων παιδι μας. Περασαμε πολυ ομορφα! Οτι θέλετε στειλτε μου
 

Porfyria

Member
Μηνύματα
107
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Όλα αυτά με αφορμή το γεγονός ότι βρήκα φθηνά αεροπορικα. Επουδενι δεν θα έδινα πολλα χρήματα για να παμε στο Ντουμπάι. Όμως το χαμηλό κόστος αεροπορικων, σε συνδιασμό με ξενοδοχείο που βρήκα επίσης φθηνό για 6 βράδια είναι δελεαστικο! Οι δραστηριότητες βέβαια εκεί ειναι πανακριβες, αλλά με τόσο χαμηλά τα αεροπορικά κα διαμονή, ισοσταθμιζεται.
Εν ολίγοις, ενώ στο πλάνο είχα τη Ρουμανία, το Ντουμπάι μπήκε ως ιδέα για το κάτι διαφορετικό από όσα έχουν δει μέχρι τώρα.
Κι εμείς έτσι πήγαμε Ντουμπάι, με αφορμή τα πάμφθηνα εισιτήρια, δεν θα το επέλεγα διαφορετικά. Και δεν το μετανιώσαμε, περάσαμε υπέροχα. Εγώ θα έλεγα, όπως κι άλλοι προτείνουν, να πάτε!
 

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
257
Likes
221
Ευχαριστώ πολυ παιδια, τα έκλεισα μόλις! Νομίζω κι εγώ ότι θα αξίζει, έστω για το κάτι διαφορετικό. Πάντως τα παιδιά σίγουρα θα ξετρελαθουν!
 

HKLEOPATRA

Member
Μηνύματα
328
Likes
1.338
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Ευχαριστώ πολυ παιδια, τα έκλεισα
Αυτό είναι υπερβολή. Ακόμα και ένα δύο σημεία, κυρίως μεταξύ Βουκουρεστίου και Μπρασόβ, που έχουν κίνηση κάποιες συγκεκριμένες μέρες, μπορεί κάποιος να τα αποφύγει με μία καλή οργάνωση.
Τελικά είχες δίκιο για τους δρόμους . Αν εξαιρέσουμε την απόσταση Σιναια- Μπρασοφ και Σιμπιου - Βουκερεστι που είχαν κίνηση, το οδικό ταξίδι στην Ρουμανία ήταν υπέροχο !! Μεγάλο κομμάτι ήταν αυτοκινητοδρομος αλλά και εκεί που δεν ήταν το τοπίο ήταν τόσο όμορφο που σε αποζημίωνε ! Θα το έκανα άνετα ξανά !! Αγάπησα Ρουμανία !!!!
 

rieta

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Καλημέρα ,εγώ στο Ντουμπάι πήγα δυο συνεχόμενα καλοκαίρια γιατί στη μια χρονιά δεν πρόλαβα να δω όσα ήθελα ,οπότε θα σου πω να πας,είναι διαφορετικη εμπειρία ,από την κουλτούρα μέχρι αυτά ,που έχεις να δεις. Για τα παιδιά είναι κτήρια όπως το μουσείο του μέλλοντος κ ο,τι ψηλό κτήριο αποφασίσεις να επισκεφθείς που θα τα ενθουσιάσουν φουλ.
Τώρα όσον αφορά τη ζέστη ,εγώ πήγα με 45+ κ την πάλεψα. Βέβαια τη δεύτερη φορά νοικιάσαμε αυτοκίνητο ,νομίζω είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε αν πάτε εκεί. Πολύ φτηνή ενοικίαση ,καλοί δρόμοι κ δεν ταλαιπωρείσαι από τη ζέστη .
Επίσης μπορείς να πας σε ξενοδοχεία πάρα πολύ καλά που στην Ευρώπη βρίσκεις αντίστοιχης πολυτελείας στη διπλάσια ή τριπλάσια τιμή .
Για μένα είναι σούπερ εμπειρία ,εγώ θα ξαναπάω ,το έχω αγαπήσει το μέρος .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.530
Μηνύματα
899.210
Μέλη
39.246
Νεότερο μέλος
Coco71

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom