turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
οι ας πουμε επτα αυτες πτησεις εινια με προκαθορισμενες ημερομηνιες;;;
ή "ανοιχτες;"
ή "ανοιχτες;"
Εγώ τις είχα κλείσει απο την αρχή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.οι ας πουμε επτα αυτες πτησεις εινια με προκαθορισμενες ημερομηνιες;;;
ή "ανοιχτες;"
Kostis αν έχεις το μεράκι του ταξιδιού μέσα σου να είσαι βέβαιος πως και στα 80 σου θα ταξιδεύεις όπουδήποτε.Τα περισσότερα ταξίδια μου και μάλιστα τα ποιο extreme (Ιμαλαια,Ανταρκτική,γύρος του κόσμου,5 ήπειροι σε ένα χρόνο κλπ)τα έκανα με το που σαραντάρισσα (και με παιδιά στην εφηβεία)και πίστεψε με χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο θέλω να ταξιδεύω και μάλιστα σε ποιο απομακρυσμένα μέρη.Άμα σου μπει το σαράκι του ταξιδιού .........Εμενα το γενικο μου πλανο ειναι οτι τωρα που τριανταριζω να παω σε περιοχες που δεν θα μπορω να παω οταν θα εχω οικογενεια.Γιαυτο (και για οικονομικους λογους βεβαια μιας που εινα ακριβες ηπειροι) ειναι εξω ολη η Ευρωπη και η Β.Αμερικη και θελω να παω στα νησια του Πασχα πχ ή στη Ζουγκλα του Βορνεο ή στον Αμαζονιο και το Ματσου Πιτσου.
Αλλα σε σαν χαρακτηρα που εχω που θελω να μπαινω στην κουλτουρα κ στη νοοτροπια του καθε λαου,θελω να τελειοποιησω τα Ισπανικα μου και να μαθω συνταγες απ ολο τον κοσμο.
Πιστευω οτι η νοοτροπια και η κουλτουρα καθε λαου φαινεται απο την κουζινα του.Πχ μεσογειακη κουζινα ή κινεζικη ή αμερικανικη
Έχεις απολυτο δίκιο,πέρισυ ταξίδεψα με την Air Asia από Κουάλα Λουμπουρ στο Γκουιλίν/Κίνα (4 ώρες πτήση) στην τιμή των 50 ευρό one way.Αν θες οικονομικά Kosti γιατί βάζεις νησιά του Πάσχα? Θα σου τινάξει τον προυπολογισμό στον αέρα αφενός και αφετέρου είναι για ρομαντικά ζευγαράκια και σε καμμία περίπτωση για ανεξάρτητους ταξιδευτές. Πετάς έξω Κίνα που μπορείς να πας με την Air Asia απο Μαλαισία στην καλύτερη περίπτωση με 150 ευρώ (με φόρους rw) και βάζεις νησιά του Πάσχα? Για σκέψου το λίγο. Κάνε μια έρευνα και θα το διαπιστώσεις και εσύ...