• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γυρος του κοσμου.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Μωρε εχετε δικιο για το νησι του Πασχα και το ξερω γιατι το εχω σκεφτει.
Ομως το λεω γιατι πηγαινοντας με την Οneworld (αμα την διαλεξω) σου δινει την δυνατοτητα να πας απο το Σαντιαγο της Χιλης σαν μερος του πακετου.
Αμα παω σαν μεμονωμενος Αθηνα-Σαντιαγο-Νησοι του Πασχα κ επιστροφη θα μου παει κανα 4000 ευρω.Αυτο σκεφτομαι.
Ειναι σαν να παω Ισλανδια και Γροιλανδια μονος ή με RTW εισητηριο...Συμφερει να το εχεις σαν μερος του πακετου

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Πάντως αν θέλετε να βγείτε ποιο οικονομικά κοίταξε και το :ελιξ έχει προγράμματα εθελοντισμού γαι πολλές χώρες του εξωτερικού και σου καλύπτουν διαμονή και διατροφή,ξέχωρα που έρχεσαι σε επαφή και με άτομα απο άλλους παραλλήλους .
ευχαριστω για το ελιξ.τα ποσα που λενε σε προγραμματα πχ Extra fee to pay on arrival for 1 week (mim. stay): 410$ (160$ fee for 1 week + adm. cost of 250$ for ACI Costa Rica). For extra time : 160$ per week.

τους τα πληρωνω εγω ομως ετσι δεν ειναι; ο εθελοντισμος δεν ειναι σου κανω εγω τη δουλεια κ εσυ μου δινεις στεγη κ φαγητο;

Last edited by a moderator:

meakashi

New Member
δυστυχως σε εθελοντικα πληρωνεις!!
περυσι που ειχα παει νεπαλ δουλεψα μια βδομαδα σαν εθελοντης!!
πρωτογνωρη εμπειρια που σε εφερνε σε επαφη με την απλη κ πραγματικη ζωη των κατοικων απο την μια αλλα απο την αλλη ενω καταλαβαινω οτι χρειαζονται τα χρηματα κ αρκετες οργανωσεις κανουν καλη δουλεια θα μπορουσαν να βαζουν πιο χαμηλα ποσα!!
εγω σκεφτομαι σε ορισμενα χωρια να πιανω ανθρωπους κ να κανονιζω μονος μου καποια εθελοντικη εργασια εναντι διαμονης κ καποιου γευματος!!
επισης σκεφτομαι να επισκεφτω καποιες οικοκοινοτητες

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
ευχαριστω για το ελιξ.τα ποσα που λενε σε προγραμματα πχ Extra fee to pay on arrival for 1 week (mim. stay): 410$ (160$ fee for 1 week + adm. cost of 250$ for ACI Costa Rica). For extra time : 160$ per week.

τους τα πληρωνω εγω ομως ετσι δεν ειναι; ο εθελοντισμος δεν ειναι σου κανω εγω τη δουλεια κ εσυ μου δινεις στεγη κ φαγητο;
Αν ψάξεις θα βρεις και ποιο οικονομικά ,που σαφώς πάλι πληρώνεις αλλά σου βγαίνει ποιο οικονομικά από το να νοικιάσεις δωμάτιο +φαγητό .Από την άλλη αν νομίζεις πως μπορείς να βρείς εθελοντική δουλεία απο μόνος σου προχώρα.

Last edited by a moderator:

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Δεν βρηκα κατι παρομοιο στην αναζητηση οποτε αρχιζω.

Καλημερα σε ολους και ολες

Εδω και καιρο μου τριγυριζει στο μυαλο να κανω τον γυρο του κοσμου.Ειναι ονειρο μου να τον γυρισω κ σκεφτομαι οτι αμα δεν τον κανω τωρα που τριανταριζω δεν θα το κανω ποτε (γιατι αμα κανεις οικογενεια δεν θα πας πχ στο Νεπαλ)
Το θεμα ειναι οτι μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι υπαρχουν μερικες κοινοπραξιες στον αεροπορικο κοσμο (Star Alliance,Oneworld κλπ) που σου προσφερουν ενα τετοιο εισητηριο με ορους καθως κ αλλες εταιριες που ειδικευονται οπως λενε στον γυρο του κοσμου.Στο σαιτ της Oneworld λεει να ρωτησουμε την αεροπορικη εταιρεια που θελουμε για το εισητηριο ομως σε αυτη που πηγα δεν ειχε ιδεα κ μαλιστα μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στο εξωτερικο για πληροφοριες στα κεντρικα τους :shock:

Εχει κανει κανεις αυτο το ταξιδι (RTW-round the world trip θα το βρειτε στο internet) για να μου δωσει καμια κατευθυντηρια γραμμη;

Κατα πως φαινεται πρεπει να παρω κ ασφαλεια ταξιδιου μαζι (που δεν ξερω απο που την παιρνω -σε χαρτι ειναι,την εχω παντα μαζι μου;πως ειναι; )

Aν ολα πανε καλα θα παω απο Αθηνα - Μαδριτη - Κουβα -Τζαμαικα - Μεξικο - Περου - Αργεντινη - Χιλη - Νησι του Πασχα - Ταιτη -Νεα Ζηλανδια - Ινδια -Νεπαλ - Κατμαντου - Λαος -Καμποτζη - Βιετναμ - Ταιλανδη - Αθηνα

Περιπου ενα χρονο.Θα δουμε....

καλα τρελανε μας...:shock::shock:...να ρθω και γω?? θα καθομαι ησυχα σε καμια γωνιτσα, δε θα ενοχλω καθολου, ε?ε?ε?:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
αφου το σκεφτεσαι τοσο σοβαρα κυνηγησε το και ευχομαι να τα καταφερεις!!

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
χεχε το θεμα δεν ειναι να εισαι σε μια γωνια αλλα να εχεις ανοιχτο μυαλο για να δεχτεις τα παντα απο το ταξιδι σου (οχι εσυ,γενικα το λεω)

Κατι πρακτικο να ρωτησω...Αμα ειμαι πχ στην Ινδια και θελω να βαλω σελιδες στο διαβατηριο μου παω στην πρεσβεια κ μου τις βαζει ή εχει αλλη διαδικασια;

επισης αμα θελετε δυο απο τα αγαπημενα μου στο you tube!

madventures

anthony bourdain -no reservations

Και στα δυο θα βαλετε τη χωρα της επιλογης σας μετα (πχ στο madventures βλεπετε πως τρωνε φιδι στην Ασια) χεχε ενω ο Anthony ειναι πιο εκλεπτυσμενος.Ταξιδι και φαγητο ειναι ο καλυτερος συνδιασμος

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

flora

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
ενα τέτοιο ταξίδι είναι όνειρο!!!! θέλω και εγώ..σίγουρα θα είναι κουραστικό αλλα θα επιστρέψεις χορτασμένος απο τα αρώματα, τα χρώματα, τους ήχους και τις γεύσεις της κάθε χώρας....τα καλύτερα!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
καλο σου ταξιδι!!!!!!ζηλευω!!!ελπιζω οι στιγμες που θα ζησεις να γεμιζουν μια ζωη!!!!αυτα τα ταξιδια οσοι τα κανετε ή σκοπευετε να τα κανετε ταξιδευατε μονοι?ζευγαρια?παρεα?

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια...

Δυστυχως κατι εχει προκυψει :roll:κ δεν ξερω αμα τυχον θα μπορεσω να το πραγματοποιησω οπως θελω το ταξιδι και αυτο ειναι κατι που με στεναχωρει ειναι η αληθεια,αλλα δεν ειναι στο χερι μου πια.

Ειδωμεν απο 12 Σεπτεμβρη και μετα:roll:

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
telika den pigan ola kat eyxin...opote to taksidi anavalletai (alla den akyronetai)

pantos eimai 19 meres idi stin Asia (Tailandi k tora eimai stin Kampotzi) k gyrnao se liges meres.Simera eida gia deyteri mera to Ankor Wat k tous ypoloipous naous...

Na ste oloi kala...

*katalavenete oti den exo ellinikous xaraktires kai sygnomi gia ta greeklish...edo exei mono ayta kai ាំាដផោកហហហិស្នោ ayta ta kampotziana! xxee

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Είμαι σίγουρη ότι θα το πραγματοποιήσεις στο μέλλον-και το ταξίδι που κάνεις φαίνεται πολύ ενδιαφέρον,καλά να περάσεις στο υπόλοιπό του!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom