manos athens
New Member
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος. Εκανα κι εγω εγγραφη γιατι ειμαι 18 χρονων και μετα τις πανελλαδικες σκοπευω, αν βεβαια περασω στη σχολη που θελω, να κανω ενα ταξιδι backpacking για ενα χρονο ή περιπου ενα χρονο στην αφρικη. Το σχεδιο μου ειναι να παω, οδικως παντα, ως το Γιβραλταρ, μετα Μαροκο,Μαυριτανία,Σενεγαλη,Γκαμπια,Γουινεα-Μπισαο,Γουινεα,Σιερρα Λεονε,Λιβερια,Ακτη Ελεφαντοστου,Γκανα,Τογκο,Μπενιν,Νιγερια,Καμερουν,Γκαμπον,Κογκο,Ζαιρ,Αγκολα,Ναμιμπια,Μποτσουανα,Νοτια Αφρικη,Λεσοτο,Σουαζιλανδη ε και γενικως ανεβαινουμε προς τα βορεια μεχρι Αιγυπτο. Το βασικοτερο διλημμα ειναι το μεταφορικο μεσο. Οδικως σιγουρα.. απο κει και περα..τι συμφερει? Εννοω οτι η Αφρικη απ' όσο ξερω ειναι οτι χειροτερο στις δημοσιες συγκοινωνιες. Αντε για τις κυριες πολεις να υπαρχει συγκοινωνια.. αλλα αν θες καπου πιο απομερα..τι κανεις? Για ενοικιαση αυτοκινητου δεν το συζητω...πανακριβο. Τωρα το να παρω δικο μου αμαξι..δεν ξερω.Θα ναι πιο ανετα μεν αλλα αντε να βρω αμαξι. Δεν ειναι δυνατον να αφησω τον πατερα μου ενα χρονο χωρις αμαξι ουτε ειναι ευκολο να μου παρει κατευθειαν αμαξι. Τελος παντων, οτι γνωριζετε για το ταξιδι(βιζες,κοστος.επικυνδινοτητα,χωρες που αξιζουν) να το αναφερετε.