varioAthens
Member
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες!!! Και μας βάζεις και ιδέες για σούπερ και πολύ διαφορετικό 2ήμερο!
Αλί Αλί και τριςΑλί!!!!!!! Ευχαριστούμε stayroΣας δίνω το κινητό του Αλί Abu 00962 79 5632869.
Αξιόπιστη λύση και βέβαια πολύ φθηνώτερη από όλες τις προσφορές που πήρα.....
Ενοείται ότι θα κάνετε παζάρια με τον Αλί.
Καλησπέρα σας....σας έγραψα αναλυτικά τα κόστη για να δείτε ότι ενώ είναι ένα διήμερο στην ουσία...βγαίνει αρκετά ψηλά....αυτή όμως είναι η αλήθεια...ας το έχετε κατά νου...και αν σκεφτούμε τι ζητούσαν τα ταξιδιωτικά γραφεία για την ενοικίαση ιχ....τότε πάμε ακόμη πιό ψηλά....ή σκεφτείτε να γινόταν επιλογή 5άστερου ξενοδοχείου....
γιατι όχι? μια απλή αναφορά, χωρίς προώθηση συγκεκριμμενου γραφείου, δεν αντιτίθεται πάντως στους κανόνες του φορουμ. για να καταλάβουμε κι εμείς για τι ποσά κ προσφορές μιλάμε.Δεν μπορώ να αναφέρω τα γραφεία,
Εχω ζητησει προσφορές για μεμονωμένο απο Versus, Acadimos, Heronia, Cosmorama,multipath κ.α... Οι μισοι δεν μου απαντάνε εδω και 2 μήνες(εχω μιλησει μαζι τους 3-4 φορες,μου ειπαν οτι "ναι φυσικά και αναλαμβάνουν prive πακέτα") και ακομη περιμένω mail. Και οι αλλοι ειναι πολυυυυ ακριβοι... Οταν τους εστειλά ακριβως το πρόγραμμα και τις τιμες των κινέζων απλώς χαθηκαν!!!