• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γονείς μηνύουν το γιο τους για να φύγει από το σπίτι

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Ιταλοί γονείς κατέφυγαν στη δικαιοσύνη για να καταφέρουν να διώξουν τον 41χρονο γιο τους από το σπίτι.

Το ζευγάρι από τη Βενετία, που δεν κατονομάζεται, δήλωσε ότι ο γιος τους έχει δουλειά αλλά αρνείται να εγκαταλείψει το πατρικό σπίτι και απαιτεί να έχει τα ρούχα του πλυμένα και τα γεύματά του έτοιμα.

Η δικηγόρος Andrea Camp δήλωσε ότι εστάλη γράμμα στο γιο, με το οποίο τον προειδοποιούν να φύγει σε έξι ημέρες, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει νομικά μέτρα. Αν αρνηθεί οι δικηγόροι θα ασκήσουν ένταλμα προστασίας των ηλικιωμένων γονιών εναντίον του γιου τους.

"Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό άλλο", δήλωσε ο πατέρας. "Η σύζυγός μου υποφέρει από στρες και χρειάστηκε νοσηλεία. Έχει μια καλή δουλειά αλλά εξακολουθεί να ζει στο σπίτι. Απαιτεί τα ρούχα του να είναι καθαρά και σιδερωμένα και το γεύμα του να είναι έτοιμο. Πραγματικά δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει", πρόσθεσε.

Γονείς μηνύουν το γιο τους για να φύγει από το σπίτι | Διεθνή | Ελευθεροτυπία

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Να θυμήσω την ταινία Tangui που πραγματεύεται ανάλογη θεματολογία

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλά κι ο άλλος γαιδούρι ολόκληρο, 41 χρονών, αραλίκι στο σπίτι με την έτοιμη οικιακή βοηθό; :D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Το επιχείρημα "αχ το πουλάκι μου" μπορεί να είναι αρκετό για έναν νεαρό/ή των 25-30 ετών. Ένα μαντράχαλος 41 ετών με δουλειά και έσοδα, οφείλει να έχει ήδη απογαλακτιστεί από την γονική φροντίδα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το επιχείρημα "αχ το πουλάκι μου" μπορεί να είναι αρκετό για έναν νεαρό/ή των 25-30 ετών. Ένα μαντράχαλος 41 ετών με δουλειά και έσοδα, οφείλει να έχει ήδη απογαλακτιστεί από την γονική φροντίδα.
Ουτε 25-30. Είναι αισχρό. Ελεος πια με τους μαμάκηδες. Η κατάσταση αυτή είναι αρρωστημένη. Τέτοιοι άντρες δεν απογαλακτίζονται ποτέ και αλί στις γυναίκες που θα βρεθούν στο διάβα τους.
Εχω δυστυχώς μεγάααααλη εμπειρία από οιδιπόδεια συμπλέγματα και οιδίποδες τυράννους :mad:, ετών 40 :shock:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εχω γελασει παρα πολύ με αυτη τη ταινία ....
Εξαιρετική. Νομίζω ότι θα έπρεπε να τη δουν όλοι οι έλληνες γονείς που αρνούνται να απογαλακτίσουν τον κανακάρη τους και αντίστοιχα οι κανακάρηδες που αναζητούν ένα νέο μητρικό πρότυπο στη σύντροφό τους

chrisbd

Member
Για τη Φένια '' Κανένας άντρας δεν αξίζει τα δάκρυά μου!Ο μόνος που τα αξίζει δεν 8α με κάνει να κλάψω ΠΟΤΕ..'' :haha:

Last edited by a moderator:

dmdoc

Member
Είμαι σίγουρος οτι αυτός θα το παίζει και μάγκας,ξερόλας και αυθεντία στους τριγύρω του,προσπαθώντας να καλύψει την εσωτερική του ανασφάλεια και δειλία...καλό θα ήταν να ακούγαμε και την άποψη του ιδίου(αν και θα έπεφτε χοντρό γέλιο)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom