• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γονείς μηνύουν το γιο τους για να φύγει από το σπίτι

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για τη Φένια '' Κανένας άντρας δεν αξίζει τα δάκρυά μου!Ο μόνος που τα αξίζει δεν 8α με κάνει να κλάψω ΠΟΤΕ..'' :haha:

Θα μπορούσα να γράψω 12τομη εγκυκλοπαίδεια περιγράφοντας τι υπέστην από την πρώην πεθερά μου και το γιόκα της ... :bleh:

chrisbd

Member
Θα μπορούσα να γράψω 12τομη εγκυκλοπαίδεια περιγράφοντας τι υπέστην από την πρώην πεθερά μου και το γιόκα της ... :bleh:
Αυτο δεν επιτρέπεται απο τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων..Με λίγα λόγια θα σε τρέχει στα δικαστήρια η πρώην πεθερά...:(

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτο δεν επιτρέπεται απο τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων..Με λίγα λόγια θα σε τρέχει στα δικαστήρια η πρώην πεθερά...:(
Ε δε θα την εκδώσω μωρέ, θα την κρατήσω στο προσωπικό αρχείο μου, να θυμάμαι να μη ξαναπαντρευτώ :bleh:. Ακου τώρα ειρωνία, τόση ώρα που μιλάμε ακούω αυτό το τραγούδι :

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Αν δεν αναφέρει ονόματα θα είναι μια χαρά

Φενια πες κανά μικρό πιπερατο να καταλάβουμε το βάθος της σχέσης με την πρώην ΠΕΘΕΡΑ .

Τι να πω και εγώ που όλο την στέλνω και εκείνη γυρνάει. :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και γω με την μαμά μου μένω τα τελευταία 3 χρόνια ...λέτε να μου στείλει κανένα εξωιδκο ;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Φενια πες κανά μικρό πιπερατο να καταλάβουμε το βάθος της σχέσης με την πρώην ΠΕΘΕΡΑ .Τι να πω και εγώ που όλο την στέλνω και εκείνη γυρνάει. :haha:
Σου έχει αδυναμία φαίνεται....αλλά μέχρι την ώρα που θα δει φωτογραφικά τεκμήρια.... (τι μοντέλο είπαμε είναι η 3D?)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Eίναι σίγουρο ότι ο Ιταλός υιός δεν έχει και ελληνικές ρίζες ????........

Ξέρετε τι βαβούρα είναι να μαγειρεύεις, να πλένεις, να σιδερώνεις κλπ και τι χαρά που είναι όοοολα αυτά να τα κάνεις κάποιος άλλος χωρίς πληρωμή ??

Εδώ ήξερα περίπτωση που ούτε στα έξοδα του σπιτιού δεν συνέβαλε... (και δη, καλοπληρωμένος υιός....)

Τώρα ήλθε και η οικονομική κρίση και κάποιοι υιοί θα βρουν πάτημα .....

Βρε δεν πάμε καλά, καθόλου καλά @!!$#$%^.....

άντε να μεγαλώσουμε, να βγάλουμε φτερά :roll:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Φενια πες κανά μικρό πιπερατο να καταλάβουμε το βάθος της σχέσης με την πρώην ΠΕΘΕΡΑ .

Τι να πω και εγώ που όλο την στέλνω και εκείνη γυρνάει. :haha:
Τι να σου πρωτοπω; Αυτα λέγονται μόνο σε πμ ή από κοντά. Ενας απλός καθημερνός διάλογος του έγγαμου βίου μου ήταν πάντως ο εξής :
" Να πάρεις τηλέφωνο τη μαμά μου να μάθεις πώς φτιάχνει τη φασολάδα γιατί ΕΓΩ φασολάδα τρώω μόνο από τη μάνα μου και μάλιστα χυλωμένη.Θα τη βράζεις 3μιση ώρες σε σιγανή φωτιά και μη διανοηθείς να χρησιμοποιήσεις χύτρα ταχύτητος. Α,ρε μάνα με τις φασολάδες σου, μου λειψες. Πώς ξεγελάστηκα κι έφυγα τόσο μακριά σου ( 4 τετράγωνα πιο πέρα) :bash:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και γω με την μαμά μου μένω τα τελευταία 3 χρόνια ...λέτε να μου στείλει κανένα εξωιδκο ;
τα 3 τελευταία όχι μια ζωή...
νομίζω ότι η μήνυση έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου που και δεν εγκαταλείπει την γονεϊκή εστία αλλά συμπεριφέρεται και ως σατράπης απαιτώντας να τον υπηρετούν... καλά στρατό δεν πήγε να κάνει καμιά αγγαρεία;

evagelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βόσπορος
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ένας γνωστός μου ετών 37 μένει ακόμα με τους γονείς του και τώρα που χώρισε ο αδερφός του ετών 45(γιατί άραγε??) γύρισε στη μητρική αγκαλιά..Αλλά το αστείο είναι οτί μένουν στο ίδιο δωμάτιο, το παιδικό, και μάλιστα σε κουκέτα!!! αληθινή ιστορία..λογικά στο πάνω κρεβάτι κοιμάται ο "μικρός" ..και οι δύο επιτυχημένοι οικονομικά επιχειρηματίες

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Τι να σου πρωτοπω; Αυτα λέγονται μόνο σε πμ ή από κοντά. Ενας απλός καθημερνός διάλογος του έγγαμου βίου μου ήταν πάντως ο εξής :
" Να πάρεις τηλέφωνο τη μαμά μου να μάθεις πώς φτιάχνει τη φασολάδα γιατί ΕΓΩ φασολάδα τρώω μόνο από τη μάνα μου και μάλιστα χυλωμένη.Θα τη βράζεις 3μιση ώρες σε σιγανή φωτιά και μη διανοηθείς να χρησιμοποιήσεις χύτρα ταχύτητος. Α,ρε μάνα με τις φασολάδες σου, μου λειψες. Πώς ξεγελάστηκα κι έφυγα τόσο μακριά σου ( 4 τετράγωνα πιο πέρα) :bash:
τελικά την πέτυχες την φασολάδα;:p

τωρα με την κρίση και την ανεργία βλέπω πολλούς που δεν θα ξεκολλάνε απο το πατρικό τους...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom