• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γονείς μηνύουν το γιο τους για να φύγει από το σπίτι

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μα πώς ρε παιδί μου, δε ντρέπονται; Δε μπορώ να το καταλάβω! Άκου 45 χρονών γομάρι (όχι με την ετυμολογία του Καρατζαφέρη, με την κανονική) να το παίζεις μπίζνεςμαν τη μέρα και να τρως το αβγό σου από τα χεράκια της μαμάκας το βράδυ;

XRISTOS71

Member
Πάντως οι γονείς ηταν λάθος που του έκαναν μήνυση !!!!!!!

Κανονικά έπρεπε να εχουν βαλει σε ενα βαρέλι με νερό μια τάβλα απο οικοδομή για καμιά βδομάδα να μουλιάζει ........και μετα να τον αρχίσουν με αυτήν το κοπρίτη και να τον ξεφωνίζουν ΄κιόλας ''Οξω Φούστη απ΄την παράγκα ''
Να σου πώ εγω μετα φέυγει η δεν φευγει ο λεγάμενος απο το σπίτι !!!!!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παλι εχω παθει πλακα κ με τον κοπριτη ..αλλα και με τους γονεις .Μα μηνυση και αυτοι απο την αλλη?Υπερβολικο!Ας τον γ@$#%% με αλλο τροπο για να ξεκουμπιστει.

Παρεπιπτοντως δεν ανοιγουμε ενα θεμα για πεθερους-πεθερες?Θα πεσει πολυ γελιο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Nαι, μετά τους παραλιόπληκτους, οι πεθερόπληκτοι :)

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
μια φορα που ημουνα γερμανια , σε ενα απο αυτα τα πρωιναδικα της τηλεορασης ειχε μια τετοια περιπτωση..
ο κανακαρης ηταν (μολις) 28 χρονων και δεν εφευγε απο το σπιτι

θυμαμαι κιολας οτι οι τηλεπαρουσιαστες ειχαν και ετσι σοκαρισμενη φατσα...28?????? εγω λεει εφυγα στα 19 απο το σπιτι..και λεει η αλλη...α εγω αργησα. στα 23

τελος παντων, μια μερα που ο προκομμενος πηγε στην δουλεια, πηραν οι γονεις του 10 κουτες, βαλανε ΟΛΑ τα πραγματα του μεσα, και μετα φωναξαν μια μεταφορικη, τα φορτωσανε στο φορτηγο και τον περιμενανε να γυρισει απο την δουλεια να του το ανακοινωσουν...

ισως λιγο στημμενο αλλα ειχε γελιο

Υ.Γ. εγω παλι με την πεθερα μου δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα...με εχει στα ωπα ωπα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να θυμήσω την ταινία Tangui που πραγματεύεται ανάλογη θεματολογία
Να θυμίσω επίσης, οτι ο ήρωας της ταινίας βρήκε οικογενειακό υποκατατάστατο, αφού πρώτα τον έδιωξαν κακήν κακώς από το οικογενειακό σπίτι, παντρευόμενος μια κινέζα και τα πεθερικά του τον είχαν πως και τι! Καλύτερα και από γονείς! Οι γονείς μεν χάρηκαν που τον ξεφορτώθηκαν, αλλά ζεματίστηκαν που τους υποκατέστησε, έτσι εύκολα.
Ίσως είναι μια η λύση...
Και όπως λένε: το παιδί σου και το σκυλί σου, όπως το μάθεις: αν το μάθεις θα είναι αυτόνομο, αν όχι θα είναι μαμάκιας.
Έχουν λοιπόν την ευθύνη τους και οι Ιταλοί γονείς (και όχι μόνο)!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom