• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γκρεμίζει τα ΑΕΙ που ξέρουμε

GTS

Member
...δεν θα εδινα δεκαρα για το ελληνικο Πανεπιστημιο. Χιλιες φορες να ετρωγα τα λεφτα που ξοδεψα σε ταξιδια. Περισσοτερα πραγματα θα ειχα κερδισει...
Στο λέω γιατί ξέρω ότι δε θα παρεξηγηθείς, δε θέλω άλλωστε να σε προσβάλλω, αλλά λες χοντρές μαλ***ιες τώρα.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ποιος το χεζει το ελληνικο Πανεπιστημιο;
Στο συγκεκριμενο εχεις αδικο, εξαρταται απο το Ιδρυμα και τη Σχολη, τουλαχιστον παντως απο την δικια μου σχολη το πτυχιο μετραει και στα μεταπτυχιακα μας δεχονται αρκετα πιο ευκολα απο οτι θα "πρεπε"

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
tripakia σήμερα το πρωί, ήμουν εδώ:
Cretalive.gr :: Οικονομία :: "Η Ελλάδα καινοτομεί" αύριο στο Ηράκλειο

Kainotomeis.gr - Χαιρετισμός κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου

Τουλάχιστον τα όσα είδα έγιναν εδώ, στην Ελλάδα, από Έλληνες φοιτητές που σπούδαζαν εδώ σε όλη τους την πορεία.

Ρίξε μια ματιά στις καινοτομίες. Πέρα από αυτές που είδα στην ημερίδα, μου έφτιαξε τη μέρα μια άλλη έρευνα για την ανάπτυξη θεραπευτικού εμβολίου στην ανοσοθεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μαλλον δεν καταλαβατε τι θελω να πω. Το ποστ μου δεν ηταν μομφη προς το ελληνικο Πανεπιστημιο. Εκεινο που ηθελα να πω ειναι πως το Πανεπιστημιο ειναι για τους λιγους, για τους ανθρωπους που εχουν μερακι και ταλεντο να σπουδασουν. Οι αλλοι απλως βγαζουμε μια σχολη.

osfialgia

Member
Πάντως οι αιώνιοι φοιτητές δεν επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια. Ούτε πάσο δικαιούνται (μετά τα έξι χρόνια), ούτε σίτιση, ούτε βιβλία, ούτε τίποτα... Οπότε γιατί μας πειράζει τόσο πολύ αν ο άλλος θέλει να το πάρει σε 7 χρόνια το πτυχίο; Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να εργάζεται παράλληλα διότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και να μην προλαβαίνει;
Φυσικά και εγώ δεν είμαι υπέρ του να φοιτούν όλοι εκατό χρόνια..Απλά ίσως υπάρχουν περιπτώσεις φοιτητών που πραγματικά δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και είναι άδικο αν κάποιος λείψει δύο εξάμηνα να διαγράφεται με τη μία..
παντως με τον καινουργιο νομο οι φοιτητες που εργαζονται ταυτοχρονα με τις σπουδες θα μπορουνε να ρυθμιζουν τις σπουδες ωστε να συνδιαζεται με την δουλεια και να μην εχουν προβλημα, δεν εχουν πει λεπτομεριες ακομα παντως λογικα θα μπορουν να σπουδασουν περισσοτερα χρονια.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
εγώ θυμάμαι στη σχολή μου ήταν κοινό μυστικό ότι κάποιοι αιώνιοι φοιτητές που ήταν μπλεγμένοι με τις φοιτητηκές παρατάξεις είχαν κανονικό μισθό και εξασφαλισμένο μέλλον απο το αντίστοιχο κόμμα που υπηρετούσαν. υπήρχαν φοιτητές 32 χρονών που δουλειά τους ήταν να προσελκύουν ψηφοφόρους, να διοργανώνουν συγκεντρώσεις κτλ. φοβάμαι μόνο ότι και με τις μεταρρυθμίσεις τέτοια ρεμάλια θα συνεχίσουν να υπάρχουν με άλλη μορφή

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χωρίς να γνωρίζω πολλά για το νέο νόμο, παρακολούθησα απόψε στην τηλεόραση μια συζήτηση με την υπουργό και πρυτάνεις.
Τολμώ να πω ότι η αιτιολόγηση που προέβαλλε η υπουργός με έπεισε. Σε πλήρη αντίθεση με τον ξύλινο, πολιτικάντικο, αναχρονιστικό λόγο του κ. Μυλόπουλου, που καταδεικνύει δια της παρουσίας του την αμεσότητα της ανάγκης για αλλαγή. (Δε σχολιάζω τον κ. Πραστάκο, ο άνθρωπος έχει μοναδικές ικανότητες πωλητή, αλλά έχει φτάσει στο άλλο άκρο...)

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
παντως ο τιτλος μου φαινεται μια χαρα. τα αει που εχουμε σιγουρα θελουν γκρεμισμα
lol όντως θέλουν γιατί τα περισσότερα είναι άσχημα κτίρια :p

Κακά τα ψέματα, φαίνεται πως ο νέος νόμος είναι για το καλό των ΑΕΙ, ειδικά αυτό με τους αιώνιους φοιτητές. Μακάρι να έφευγαν από τις σχολές οι κομματικές παρατάξεις αλλά δεν θα το τολμήσει κανείς να το κάνει αυτό :roll:

όσον αφορά το άρθρο της ελευθεροτυπίας, είναι απλά γελοίο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom