xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Pandora με συγκινησεςspecial αφιέρωση, στους φίλους μου Ρενάτα και xenos, που ετοιμάζονται να τραβήξουν για Ασία μεριά...
....θα μου λείψετε, βρε...![]()

Pandora με συγκινησεςspecial αφιέρωση, στους φίλους μου Ρενάτα και xenos, που ετοιμάζονται να τραβήξουν για Ασία μεριά...
....θα μου λείψετε, βρε...![]()
Ας παραμείνουμε σε όλα τα όμορφα, που μας ενώνουν...και είναι τόσα πολλά !Υστερα απο προσκληση της Pandora μπηκα στο γρουπ σας να ακουσω το against all odds του Phil Collins... o συνειρμος του against all odds με το τσιγαρο μου αρεσε πολυ.... Ανηκω βεβαια στην κατηγορια αυτων που σας πολεμανε, ως φανατικη αντικαπνιστρια, θεωρω βεβαια οτι δε σας πολεμαμε απλως διεκδικουμε το αυτονοητο δηλαδη ....καθαρο αερα τον οποιο μας τον στερειτε ειδικα στους κλειστους χωρους.... τελος παντων να μην δημιουργω αντιπαραθεσεις, η συσπειρωση σας και μονο με εχει αφησει αφωνη, εχετε ανοιξει τοσα θεματα, να λετε τον πονο σας... να ειστε καλα ολοι σας και σας ευχομαι ολοψυχα μια μερα να κοψετε το τσιγαρο, θα εκτιμησετε πολυ περισσοτερο αυτο που εγραψα για καθαρο αερα και καθαρα πνευμονια
ψίτ !!!σας ευχομαι ολοψυχα μια μερα να κοψετε το τσιγαρο, θα εκτιμησετε πολυ περισσοτερο αυτο που εγραψα για καθαρο αερα και καθαρα πνευμονια
Καλώς μου την, επιτέλουςΓεια σου αγαπημενη μου φίλη!!
Ηρθα και τα κύτταρα μου γιομίσανε απο πίκρα!!! τι είναι αυτά που άκουσα και πόσα θα ρθουν ακόμα!! μια χαρά ήμουνα με τους φίλους μου τους ινδούς εκεί στα μακρυνά....
Γεια σου αγαπημενη μου φίλη!!
Ηρθα και τα κύτταρα μου γιομίσανε απο πίκρα!!! τι είναι αυτά που άκουσα και πόσα θα ρθουν ακόμα!! μια χαρά ήμουνα με τους φίλους μου τους ινδούς εκεί στα μακρυνά....