σαιτας
Member
mio πηρε μεταγραφη δεν το εμαθες ? στηριζω ρεθυμνακιτο koonakai ειναι στο ledra marriot,
mio πηρε μεταγραφη δεν το εμαθες ? στηριζω ρεθυμνακιτο koonakai ειναι στο ledra marriot,
taver είσαι άπαιχτος μα κάνε και λίγο κράτει και για να μπορείς να φας αργότερα και γιατί η ryanair παραμονεύει....Δε θα συμφωνήσω καθόλου για τη Γιαπωνέζικη, κυρίως λόγω της "μονοτονίας" που παρουσιάζει (στα δικά μας μάτια), και της ευρηματικής μεν, άνοστης δε εμμονής στο ωμό ψάρι (Και ναι, έχω δοκιμάσει αρκετές φορές σούσια κλπ, ακόμα και στα καλύτερα του Παρισιού - στο Τόκυο όχι ακόμα).
Για μένα, νo 1,2,3 και 4 η Γαλλική κουζίνα. Απλά εκτός συναγωνισμού, τόσο στις εστιατοριακές εκφάνσεις της (φτηνές και ακριβές), όσο και στο φαγητό στο σπίτι και στο πρόχειρο φαγητό. Από την πιο απλή σούπα, τις μπαγκέτες του ψωμιού, τα εκπληκτικά τυριά, και τα κρουασάν, ως τα "δε συμβιβάζομαι με τίποτα" φαγητά, τα κρασιά πρώτης ποιότητας και γλυκά όπως το Millefeuille (Μιλφέιγ) και το Souffle au chocolat κλπ, η Γαλλική κουζίνα κρατάει τα σκήπτρα.
Αμέσως μετά, νο 5, η Ιταλική κουζίνα (και τα γράφω αυτά μασουλώντας κριτσίνια, Grana Padano και προσούτο).
Ακολουθούν Γερμανική, Αργεντίνικη/Βραζιλιάνικη, Ισπανική, Ρώσικη, Μεξικάνικη κλπ
Και βέβαια, όταν μιλήσουμε για γλυκά, οι Τούρκοι πλασάρονται εύκολα στην τρίτη θέση, (λίγο κάτω από τα Ιταλικά παγωτά).
τιτα ποιοι ειναι αυτοι που τρωνε το φαγητο σου ? παλι νηστικια εμεινες ?Θα διαφωνίσω με το σούσι. Έφαγα μόνο μια φορά στη ζωή μου, αλλά μου άρεσε υπερβολικά. Μέχρι τότε νόμιζα ότι ήταν αηδία. Ίσως παίζει ρόλο ότι εκεί που το έφαγα, το έφτιαξαν πολύ ωραίο, που απορούσα αν όντως ήταν ωμό αυτό που φάγαμε.
.:: Sushi Berlin - Thai Berlin ::.
Το πιάτο που πήραμε:
6728_1191264299419_1162733396_30597635_7396700_n.jpg (image)
Και το αποτέλεσμα:
6728_1191265579451_1162733396_30597643_4365149_n.jpg (image)
Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να φάω και στην Ελλάδα, αλλά από όσο ξέρω εκεί είναι πανάκριβα.