malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
Ακολούθησα αυτή εδώ και επειδή εχω και το μηχάνημα (μπορείς και με τα χέρια ομως) και δεν θέλει και πολύ ώρα.. απο όσες είδα μέσα στο δίκτυο μου φάνηκε η πιο εύκολη..
Κάνω συνεχώς αυτή.
https://www.daddy-cool.gr/sintages/blog-post_17-2.htmlΕίναι πανεύκολη και γίνεται πεντανόστιμη. Το ψωμί μετά από μία βδομάδα είναι ακόμη ψωμί.
Την κάνω σε παραλλαγή, με αλεύρι ολικής, σπόρους κολοκύθας, καρύδια και αμύγδαλα, αλλά και σκέτη που την έχω κάνει, πάλι τέλεια βγαίνει.
Εγώ εσώκλειστη και με τηλεργασία από την Πέμπτη (18/3), για την ώρα έχω φτιάξει κέικ με τρούφα, 2 φορές λαγάνες (συνταγή της Αργυρώς θεΪκές !!), κουλουράκια πορτοκαλιού ...Μόλις βγήκε από τον φούρνο το παστίτσιο μας.
ααα και προχθές 10 η ώρα το βράδυ μαγείρευα κόκκινες φακές... λες και δεν μπορούσα να τις φτιάξω την επομένη.....
Επόμενο project : τα ψωμιά του @chrisbd
'Οταν με το ΚΑΛΟ, τελείωσουν ΟΛΑ , θα έχουμε γίνει master chef,..... αν καταφέρουμε να βγούμε από την πόρτα του σπιτιού μας ... με τα επιπλέον κιλά !!
Μας βλέπω για νέο thread "Τι μαγειρέψαμε αποφεύγοντας τη βαρεμάρα του εγκλεισμού"
Last edited: