• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Για πείτε, σε ποσα μέρη βάλατε σημαίακι;

alma

Member
Το ήξερα ότι είμαι σε πολύ χάλια επίπεδα, μόλις 27/80.
Ο @psilos3 θα πάει για κάνα 78άρι χαλαρά :haha:
Χμ, έχει κάτι χρωστούμενα κι αυτός π.χ.Λήμνο, Άη Στράτη :) ...και τα έχει και κάπως κοντά από Θεσσαλονίκη....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μας έφαγε το εξωτερικό!
Το εσωτερικό μας έφαγε (εμένα τουλάχιστον). Όταν είσαι από νησί, για τις καλοκαιρινές διακοπές σου στο νησί σου θα πας, να δεις και περιουσίες και συγγενείς, δύσκολα θα τρέχεις και σε άλλα νησιά...

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Μας έφαγε το εξωτερικό!
Εγώ μαζί σου σε αυτό. Με 11/80 δεν λέω κουβέντα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω να βελτιώνω και σύντομα ποσοστα. Αν δεν τελειωσει το τοπ-10 ταξιδιωτικών μου απωθημένων, δεν με βλέπω σε ελληνικό νησί.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εγώ μαζί σου σε αυτό. Με 11/80 δεν λέω κουβέντα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω να βελτιώνω και σύντομα ποσοστα. Αν δεν τελειωσει το τοπ-10 ταξιδιωτικών μου απωθημένων, δεν με βλέπω σε ελληνικό νησί.
Εδώ που τα λέμε, είναι πολλές οι φορές που πιο φτηνά σου βγαίνει να πεταχτείς αεροπορικώς στο εξωτερικό παρά να πάρεις πλοίο για νησί :bleh:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Κι ένα για να ονειρευτούμε καλοκαίρι...Αφιερωμένο στον @psilos3 ....

https://www.listchallenges.com/greek-islands

Σκόραρα 61 στα 80 ή 76%. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται...
Αν έχεις εσυ δρόμο τι να πούμε οι υπόλοιποι;
23 στα 80. Μας φάγανε τα εξωτερικά!
Ουτε Σαντορινη δεν εχω αξιωθεί να πάω!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κι ένα για να ονειρευτούμε καλοκαίρι...Αφιερωμένο στον @psilos3 ....

https://www.listchallenges.com/greek-islands

Σκόραρα 61 στα 80 ή 76%. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται...
Αυτή μάλιστα, είναι σοβαρή πρόκληση, γιατί άμα αναφέρω τα αποτελέσματα στο αρχικό challenge του νήματος θα θέλω να βάλω τα κλάμματα... :haha:

Το ήξερα ότι είμαι σε πολύ χάλια επίπεδα, μόλις 27/80.
Ο @psilos3 θα πάει για κάνα 78άρι χαλαρά :haha:
Ούτε καν. Υστερώ πολύ σε Ιόνιο, καθώς και σε κάποια νησιά στα οποία υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες πρόσβασης, όπως το Φαρμακονήσι ή τα Διαπόντια νησιά. Έχει κάποιες μικρές ελλείψεις αλλά είναι καλό τεστάκι.

Ένα τίμιο 55 of 80 · 69% από μένα...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αυτή μάλιστα, είναι σοβαρή πρόκληση, γιατί άμα αναφέρω τα αποτελέσματα στο αρχικό challenge του νήματος θα θέλω να βάλω τα κλάμματα... :haha:

Ούτε καν. Υστερώ πολύ σε Ιόνιο, καθώς και σε κάποια νησιά στα οποία υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες πρόσβασης, όπως το Φαρμακονήσι ή τα Διαπόντια νησιά. Έχει κάποιες μικρές ελλείψεις αλλά είναι καλό τεστάκι.

Ένα τίμιο 55 of 80 · 69% από μένα...
Έλα? και εγώ ντρεπόμουν με το 49/80

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έλα? και εγώ ντρεπόμουν με το 49/80
Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα απ' ότι φαίνεται, κάτι που προσωπικά δε με πειράζει καθόλου. Το πρόβλημα θα ήταν αν τελείωναν...

Εν αντιθέσει με τους περισσότερους εγώ τώρα ξεκίνησα να δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στα ταξίδια του εξωτερικού, συγκρίνοντας μάλιστα τις τιμές και κάνοντας τη κατανομή του μπάτζετ.
Θεωρούσα -κι ακόμη εν μέρει θεωρώ- ότι είναι παράλογο να έχει κάποιος στα πόδια του την Ελλάδα και να πηγαίνει εκτός το καλοκαίρι. Οι ραγδαία αύξηση των τιμών όμως με έκανε να αλλάξω σκεπτικό...

Όλα αυτά βέβαια έως τώρα, γιατί για το καλοκαίρι του 2020 τα νησιά μας θα φαντάζουν πολυτέλεια απ' ότι δείχνουν τα πράγματα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα