Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αθώο μου παιδί(Εσύ και το travelstories που με μπλέξατε, εγώ δεν φταίω )
Αθώο μου παιδί(Εσύ και το travelstories που με μπλέξατε, εγώ δεν φταίω )
Μωρέ τι να τελειώσουν; Ούτε όλα μέρη της Χίου που έχω πάει πάνω από μια ντουζίνα φορές δεν έχω δει....Ούτε όλα της Ρόδου που έχω πάει και καλοκαίρι, έχω πάει και φθινόπωρο, ούτε καν της Σίφνου που επίσης έχω πάει επανειλημμένως και δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη...Ειδικά στα μεγάλα νησιά τι να πρωτοδεις;Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα απ' ότι φαίνεται, κάτι που προσωπικά δε με πειράζει καθόλου. Το πρόβλημα θα ήταν αν τελείωναν...
Μικρες ελλειψεις? Αγνοουνται πανω απο 25 κατοικημενα νησια. Περιλαμβανεται το Φαρμακονησι των 10 κατοικων κ αγνοειται το Μεγανησι των 1000....Έχει κάποιες μικρές ελλείψεις αλλά είναι καλό τεστάκι.
Υποκειμενικές λίστες είναι με βάση τα γούστα,τις εμπειρίες,τα ταξίδια αυτών που τις φτιάχνουν. Δεν νομίζω να λέει πουθενά πως περιλαμβάνει όλα τα νησιά.. Όπως υπάρχουν λίστες με προορισμούς στην Ευρώπη και έχουν περισσότερο Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία κλπ. ανάλογα με τα ταξίδια αυτών που τις φτιάχνουν.Μικρες ελλειψεις? Αγνοουνται πανω απο 25 κατοικημενα νησια. Περιλαμβανεται το Φαρμακονησι των 10 κατοικων κ αγνοειται το Μεγανησι των 1000....
Μα μια λιστα της προκοπης δεν υπαρχει?
Μα ειπα κατι αντιθετο? Η προσωπικη λιστα του καθενος σιγουρα δεν απαιτειται να ακολουθει κανονες, οταν δημοσιευεται σε ευρυ κοινο πρεπει να ακολουθει την κοινη λογικη. Οχι να επαναλαμβανει το ιδιο μερος ουτε κ να εχει το φαρμακονησι αντι το μεγανησι. Αυτο εννοουσα της "προκοπης".Υποκειμενικές λίστες είναι με βάση τα γούστα,τις εμπειρίες
Ευτυχώς να λέμε που έχουμε επιλογές. Για τα πολύ μικρά που θέλουμε να πάμε για την εμπειρεία, λέω να μαζευτούμε όλοι οι ''βαρεμένοι'' με τα νησιά και να ναυλώσουμε καΐκι. Είναι η μόνη λύση, καθώς η Ελληνική ακτοπλοΐα δε βλέπω να μας κάνει τη χάρη τα επόμενα 20 χρόνια...Άσε που και στα μικρά υπάρχουν κάποια με αντικειμενικές δυσκολίες πρόσβασης(βλέπε Λέβιθα,Κίναρο κλπ) που λέγαμε, οπότε δύσκολα θα τα καλύψουμε όλα....
Αυτό ακριβώς μου έκανε κι εμένα άσχημη εντύπωση μόλις το είδα. Πως μπορεί να μην έχει το Μεγανήσι και άλλα τέτοια νησιά, και που το βρήκαν το Φαρμακονήσι και το ένταξαν στο quiz..Μικρες ελλειψεις? Αγνοουνται πανω απο 25 κατοικημενα νησια. Περιλαμβανεται το Φαρμακονησι των 10 κατοικων κ αγνοειται το Μεγανησι των 1000....
Τώρα το παρατήρησα αυτό και όντως είναι μια πολύ καλή ιδέα.Μπορείτε πάντα να φτιάξετε το δικό σας challenge, με τα σωστά νησιά.