x7777
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mexico
74 (29%). Πολύ Γερμανία και Κεντρική Ευρώπη παίζει πάντως στη λίστα
Εσυ την εφτιαξες η ο τριπακιας? Δεν ειδα ουτε ενα απο Ρωμη, αν δεν κανω λαθος...ενω εχει το τελευταιο ευρωπαικο χωριο. βεβαια γνωριζοντας την ακριβεια σου κ βλεποντας τα χονδροειδη λαθη των επαναληψεων λεω πρεπει να ηταν ο tripakias.158 of 252 · 63%
Πολλές επαναλήψεις πάντως. Διευκρινίζω ότι τσεκάρω και κτίρια που απλώς έχω σταθεί απ' έξω, δεν έχω μπει απαραίτητα μέσα σε όλα (σε κάποια άλλωστε δε γίνεται).
Μετά ενα χρόνο και καμποσα ταξιδακια εις τας Ευρώπας εφτασα 94. Μια χαρά.Στο αρχικο 82 στα 250 .
Μεγάλη εκπληξη γιατι δεν εχω παει σε πολλες χώρες και ειδικά στην Ευρώπη που είναι και τα περισσότερα .
Και έγιναν 7 ανεβαίνω αργά αλλά σταθερά! Περιμένετε 50 χρόνια και θα δείτε!Τι να μου πείτε μικρά, ταπεινά ταξιδιωτάκια απ'τη ζωή σας! Έχω πάει σε 5 ( πέντε ) ναι καλά διαβάσατε -το ένα είναι η Ακρόπολη. Θα σας έλεγα και τα υπόλοιπα 4 ένα προς ένα αλλά αρκετά σας κόμπλαρα..
Το θέμα μπορεί να κλείσει εδώ..κανείς δεν περνάει το 2% σκορ μου!
Το ήξερα ότι είμαι σε πολύ χάλια επίπεδα, μόλις 27/80.Κι ένα για να ονειρευτούμε καλοκαίρι...Αφιερωμένο στον @psilos3 ....
https://www.listchallenges.com/greek-islands
Σκόραρα 61 στα 80 ή 76%. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται...