amsterdam
Member
Μπα ..δεν ειναι για μένα αυτά...
Μπα ..δεν ειναι για μένα αυτά...
συνήθως ολα τα ξεχνάω..το μονο που παίρνω ειναι το εισιτήριο,χρήματα και ωτοασπίδες...!
για μετακόμιση θέλει να πεί μάλλονΩραιος ο καταλογος!!!
Απορω ομως αν καποιος τα κουβαλαει ολα αυτα μαζι του τι μεγεθος βαλιτσα να εχει?
Το ίδιο έχω κάνει και γω Bahari μου και μάλιστα οι λίστες είναι δύο (καλοκαιρινός /χειμωνιάτικος καιρός).Εγώ πάντως, εδώ και χρόνια, έχω φτιάξει και ακολουθώ μια δική μου λίστα με πράγματα που χρειάζομαι για το ταξίδι κι έτσι ποτέ δεν ξεχνάω τίποτα
Λέω όμως να ρίξω μια ματιά και στη συγκεκριμένη λίστα, μπας και μου έχει ξεφύγει κάτι :roll:
....
πφ μια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της δεν χρειαζεται τετοιες λιστες.εχει φτιαξει μια βαλιτσα 30 kg χωρις καμια βοηθεια.δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι αυτοι που τα γραφουν ειναι αντρες και δεν ξερουν το "αθλημα"
Εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις όσα γράφει η λίστα,εγώ ξεχνάω πολύ και κάθε φορά πριν φύγω ρίχνω μια τελική ματιά μήπως και μου έχει διαφύγει κάτι.Ωραιος ο καταλογος!!!
Απορω ομως αν καποιος τα κουβαλαει ολα αυτα μαζι του τι μεγεθος βαλιτσα να εχει?
Πράγματι είμαι πολύ οργανωτικός σε σημείο που να εκνευρίζω και τον εαυτό μου καμιά φορά.Μπα ..δεν ειναι για μένα αυτά...
συνήθως ολα τα ξεχνάω..το μονο που παίρνω ειναι το εισιτήριο,χρήματα και ωτοασπίδες...
amsterdam εισαι πολύ οργανωμένος τύπος ομως σε συγχαίρω!
Και το μαξιλαράκι..Και τη μάσκα ύπνου.