chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Δεν έχω πάει στη Φρανκφούρτη. Έχω επισκεφτεί όμως δεκάδες πόλεις της Γερμανίας και πιστεύω πως είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης.
επίσης δεν σου είπε ότι ξεκίνησαν 2 ΠΠ και αιματοκύλησαν τον κόσμο και για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης...Παιδιά γύρισε ο κουμπάρος μας από Φρανκφούρτη, είχε πάει το 3ήμερο 28η Οκτωβρίου για τον Μαραθώνιο, και τι δεν έσουρε στους Γερμανούς!
Καταρχάς είπε ότι η Φρανκφούρτη είναι μια πόλη μπ...έλο, όλο πόρνες και ναρκομανείς. Οι Γερμανοί σαν λαός τσιγκούνηδες, κρύος λαός, δεν χαμογελάνε, άμα δεν ξέρεις γερμανικά την πάτησες γιατί οι πινακίδες είναι μόνο στα Γερμανικά. Πάρα πολλοί τούρκοι και γενικά έντονο το ισλαμικό στοιχείο. Δεν ένιωσε, αν και αντροπαρέα, πουθενά ασφάλεια. Γενικά δεν του άρεσε καθόλου. Ισχύουν όλα αυτά? Διάβασα τόσα θετικά σχόλια πιο πάνω και απόρησα με το σχόλιο του κουμπάρου, ίσως να έτυχε σε κακό timing που λέμε?
Οι εκθέσεις δεν είναι επιχείρημα, είναι γεγονός. Αγενείς δεν τους λες με τίποτα, κρύους και τυπικούς ναι. Και δε μιλάμε για όλη τη Γερμανία αλλά για τη Φρανκφούρτη.άμα δεν ξέρεις γερμανικά την πάτησες γιατί οι πινακίδες είναι μόνο στα Γερμανικά. Πάρα πολλοί τούρκοι και γενικά έντονο το ισλαμικό στοιχείο. Δεν ένιωσε, αν και αντροπαρέα, πουθενά ασφάλεια.
Υπάρχει μια περιοχή (τέσσερα-πέντε τετράγωνα κοντά στο σταθμό), το υποτιθέμενο red light district, που είναι έτσι και χειρότερα. Άγρια πράγματα. Η υπόλοιπη πόλη, όμως, δεν είναι καθόλου έτσι.Καταρχάς είπε ότι η Φρανκφούρτη είναι μια πόλη μπ...έλο, όλο πόρνες και ναρκομανείς.
Κοίτα να δεις που δεν είναι όλος ο κόσμος Έλληνες... φοβερή ανακάλυψη ο κουμπάρος.Οι Γερμανοί σαν λαός τσιγκούνηδες, κρύος λαός, δεν χαμογελάνε
Το ποσοστό των πινακίδων, ανακοινώσεων κλπ που είναι ΚΑΙ στα Αγγλικά, είναι υψηλότερο στη Φρανκφούρτη απ' ότι στην Αθήνα.άμα δεν ξέρεις γερμανικά την πάτησες γιατί οι πινακίδες είναι μόνο στα Γερμανικά.
Και αυτό αναφέρεται ως κακό, ως καλό, ως τι;Πάρα πολλοί τούρκοι και γενικά έντονο το ισλαμικό στοιχείο.
Οι ανασφάλειες του καθενός είναι προσωπικό θέμα.... Εγώ, με εξαίρεση το red-light district δε νιώθω κανένα φόβο στη Φρανκφούρτη, ακόμα και μεταμεσονύκτια.Δεν ένιωσε, αν και αντροπαρέα, πουθενά ασφάλεια.
Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Εντάξει Φρανκφούρτη πήγε, δεν είναι και η ωραιότερη πόλη της Ευρώπης (ούτε καν της Γερμανίας). Το αν του άρεσε, είναι συνάρτηση του τι περίμενε. Αν περίμενε ότι θα πήγαινε στη Φρανκφούρτη και θα συναντούσε (π.χ.) μια Πράγα, ε τότε το πρόβλημα είναι δικό του.Γενικά δεν του άρεσε καθόλου.
Εγώ άμα σου πω ότι ούτε κι εκεί ένιωσα τόσο άσχημα, θα με πιστέψεις; Εντάξει, καταλαβαίνεις αμέσως σε τι περιβάλλον βρίσκεσαι αλλά, αν δεν πας γυρεύοντας, λίγοι θα κάτσουν ν' ασχοληθούν μαζί σου (αν π.χ. χρειαστεί να διασχίσεις κάποιους δρόμους για να πας κάπου αλλού).Εγώ, με εξαίρεση το red-light district δε νιώθω κανένα φόβο στη Φρανκφούρτη....
συμφωνω απολυτα. ταβερική υπερβολή ο φόβος που αναφερθηκε. ουτε μία στιγμη δεν αισθανεσαι φοβο. αβολα ναι. εξαρταται βεβαια και τι κανεις εκει. αν βγαλεις μηχανη και αρχισεις τις φωτο μεταμεσονυκτια πας γυρευονταςΕγώ άμα σου πω ότι ούτε κι εκεί ένιωσα τόσο άσχημα, θα με πιστέψεις;
Εγώ άμα σου πω ότι ούτε κι εκεί ένιωσα τόσο άσχημα, θα με πιστέψεις; Εντάξει, καταλαβαίνεις αμέσως σε τι περιβάλλον βρίσκεσαι αλλά, αν δεν πας γυρεύοντας, λίγοι θα κάτσουν ν' ασχοληθούν μαζί σου (αν π.χ. χρειαστεί να διασχίσεις κάποιους δρόμους για να πας κάπου αλλού).
Υποκειμενικό πράγμα ο φόβος. Παλιότερες φορές, ή από παραπλήσιους δρόμους, ή άλλες ώρες, κι εγώ δεν είχα φοβηθεί. Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε βρέθηκα (μια παρέα 4 ατόμων...) να περπατάω την Taunusstrasse, και τα χρειάστηκα. Βαποράκια από δω, εκδιδόμενες από κει, τσιλιαδόροι, μαφιόζοι, μεθυσμένοι, πρεζόνια (κάποια με τη σύρριγα στο μπράτσο εν μέση οδό, κάποια άλλα με τη σύριγγα σε πιο... απόκρυφα μέρη, και πάλι εν μέση οδό). Ακριβά αυτοκίνητα με φυμέ τζάμια, καυγάδες, περίεργες παρέες, και κάπου πήρε το μάτι μου και κάτι μαχαίρια.συμφωνω απολυτα. ταβερική υπερβολή ο φόβος που αναφερθηκε. ουτε μία στιγμη δεν αισθανεσαι φοβο. αβολα ναι. εξαρταται βεβαια και τι κανεις εκει. αν βγαλεις μηχανη και αρχισεις τις φωτο μεταμεσονυκτια πας γυρευοντας