GTS
Member
Μπουρδελοτσαρκείν επικινδύνως δηλαδή
Στη Νυρεμβέργη δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια ούτε και στην περιοχή με τα "κόκκινα φωτάκια".Και να φανταστείτε ότι η όλη κουβέντα ξεκίνησε όταν του είπα ότι θα πάμε Νυρεμβέργη αρχές Δεκέμβρη! Τι να πω... Γούστα είναι κι αυτά...
Για πείτε, τι λέει το κλίμα στην Γερμανία τις βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα; Μόλις έμαθα ότι θα πάω ένα road trip με διαμονή Κολωνία (πρώτη φορά) και Βερολίνο για κάποιο ..περίεργο λόγο.
Εννοώ γενικώς αλλά πολύ καλή φάση το χιόνι, έχω να δω "άσπρη μέρα" εδώ και 4-5 χρόνια. Ελπίζω η Γερμανική μηχανή να είναι κουρδισμένη και να έχουμε καθαρούς δρόμους.Αν εννοείς τον καιρό, κρύο, κρύο και ολίγον κρύο, και πολύ χιόνι.
Λογικά θα έχει χιόνι. Βέβαια κάνει μερικές φορές κι εκεί ο καιρός κάτι κουλά οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Καλό θα είναι να έχει χιονισει λίγες μέρες γιατί αν χιονίζει κάνα μήνα, φτιάχνει πάγο και οι τούμπες είναι καθημερινό φαινόμενο.Εννοώ γενικώς αλλά πολύ καλή φάση το χιόνι, έχω να δω "άσπρη μέρα" εδώ και 4-5 χρόνια. Ελπίζω η Γερμανική μηχανή να είναι κουρδισμένη και να έχουμε καθαρούς δρόμους.
@babaduma Ακριβώς!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πόλη, με εξαίρεση τρείς δρόμους απ' όπου ΔΕ θα περάσεις, είναι πάρα πολύ ασφαλής, μέρα-νύχτα.Πλακα πλακα παιδια με σκιαξατε με τα της Φραγκφούρτης!Η Χριστουγεννιάτικη αγορά τουλάχιστον είναι ασφαλής;
Μου κόπηκε το ενδιαφέρον θα σας μηνύσω γιατί είναι στα σχέδια μια επίσκεψη εκεί. Θα την κάνω σε μισή μέρα και θα φύγω στη γύρω περιοχή όσο γίνεται γρηγορότερα ε;;;