turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
αχ...η πρωην αγαπημενη μου εταιρεια...μας πουλησε ομως στην AirBerlin...
επί πλέον...καθαρό (εκτός εξαιρέσεων), δροσερό (εκτός εξαιρέσεων), οργανωμένο (εκτός εξαιρέσεων), ασφαλές (εκτός εξαιρέσεων) και τακτοποιημένο (εκτός εξαιρέσεων) περιβάλλον!!!Η αίσθηση ότι ζεις στην καρδιά της Ευρώπης
Αυτο μ αρεσει και μενα καθαρα απο ταξιδιωτικη αποψη.Μπορεις να πας ανετα και ευκολα και σε πολλες αλλες χωρες .Εκει που εμεις λεμε οτι παμε 2ημερο-3ημερο Παρνασσο η Αιγινα ,αυτοι πανε σε αλλες χωρες .
Υπαρχουν πολυ ωραιες πολεις και χωριουδακια και μαρεσει και το γερμανικο φαγητο.
Η Γερμανια ειναι μια χωρα που αρχισε να μου αρεσει στην πορεια και βλεπω οτι εχω ακομα πολυ μελλον μαζι της.
και μαρεσει και το γερμανικο φαγητο.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου...βεβαια γουστα ειναι αυτα...
ολα αυτα που ειπες ομως +:
ειναι κοντα στο μοναχο
ειναι κοντα στις Αλπεις
ειναι πανεμορφη (για μενα)
θα ζω στην Γερμανια με οτι συνεπαγεται αυτο σε ποιοητα ζωης κλπ
για ολα αυτα θυσιαζω την νυχτερινη ζωη-βαβουρα μιας ελληνικης πολης...την οποια ουτως ή αλλως εχω αριχσει να απεχθανομαι εδω κ πολλα χρονια...
στο φιναλε οποτε θελεις πεταγεσαι για ενα σαβ/κο στνη Στουτγγαρδη...ή στο Μοναχο...ή όπου αλλου θες στην Ευρωπη...
Υ.Γ. η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει μερος στην Γερμανια-Αυστρια-Ελβετια-Ν.Τιρολο, κ γενικοτερα στην Β.Ευρωπη που να μην βρισκω ομορφο...κ να μην θελω να παω να ζησω εκει...αλλα πιστευω οτι αντικειμενικα το Freiburg ειναι ομορφο
Ειστε ολοι πρωτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σας αγαπωωωωωωωωωωωω
Ακομα και καμακι καλο ξερουν να κανουν....
Εχει,αλλα δεν τον βλεπει(το λογο)!!Ή απλα νομιζει οτι δεν τον "συμφερει" να τον δει(το λογο)!!!Εκτός τον Γιωργάκη (από χθες) ο κάθε έλληνας έχει ένα καλό λόγο να αγαπάει τη Γερμανία...
Εχει,αλλα δεν τον βλεπει(το λογο)!!Ή απλα νομιζει οτι δεν τον "συμφερει" να τον δει(το λογο)!!!
Δυσκολο να γινει Ευρωπαιος ο Ελληνας.......:roll:
Μα τι λες ?
Μαλλον απο το νεαρο της ηλικιας σου δεν γνωριζεις. Καλο να διαβασεις λιγη ιστορια. Επισης να ζησεις και λιγο γερμανια , ετσι για να καταλαβεις τι ειναι οι γερμανοι και ποσο ρατσιστες ειναι.
που είναι αυτά τα μαγαζιά? γιατί δεν τα βρίσκω εγώ?Για τις μπύρες τους, τα μουσεία τους και γιατί σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε το Μάη του 2011 από το γερμανικό κέντρο έρευνας για τον καρκίνο φαίνεται ότι οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν είναι και τόσο πειθαρχημένοι με τον αντικαπνικό τους νόμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο έλεγχος έγινε σε 3000 παμπ, σε δέκα χώρες της Γερμανίας συμπεριλαμβανομένων του Βερολίνου, Ντυσελντορφ, Μοναχου και στις 4 από τις 5 παμπ ο κόσμος κάπνιζε κανονικά.
80% of German pubs still allow smoking: study