• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί ΔΕΝ μας αρέσουν τα Χριστούγεννα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατί το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα πια, λες και είστε παιδιά και σας υποχρέωσε κάποιος (ο μπαμπάς κι η μαμά ας πούμε) να πάτε στο σπίτι της θείας και του θείου με το ζόρι. Ελεύθεροι άνθρωποι είστε, ενήλικοι επίσης, τι σας πειράζει να αράξετε σπίτι με τις πυτζάμες σας, με τον αγαπημένο σας άνθρωπο και ένα ποτήρι κρασί? Ούτε για μένα τα Χμας σημαίνουν κάτι, τη θεωρώ κατ'εξοχήν περίοδο και γιορτή για μικρά παιδιά και μόνο. Αλλά δε το κάνω και θέμα όταν έρχονται....απλά τα προσπερνώ ζώντας στον ενήλικο κόσμο μου.
Δεν ειμαι σε θεση να σε αντικρουσω ......... Εχω round 2 με το κρυωμα-αρρωστια :xmas_sad::xmas_sad:
Απλα σβηνωωωωωωωωωω:xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Συμφωνώ με όοοοολα όσα ειπώθηκαν για το γιατί ΔΕΝ μας αρέσουν τα Χριστούγεννα αλλά με πρόλαβε ο GTS μια χαρά το είπε!ενήλικες είστε,τολμήστε να πάτε κόντρα στο ρεύμα κόντρα στο "πρέπει"και το είναι καλό για τους άλλους και πείτε ΟΧΙ.
Βέβαια αυτό είναι μεν εύκολο όταν κανείς μένει μόνος ενώ όταν είναι με γονείς κλπ δυσκολεύει το πράγμα αλλά και πάλι δεν είναι ανέφικτο.Αν πραγματικά θα αισθανθείς καλύτερα με το να μείνεις μόνος με τις πυτζάμες σου στο σπίτι η όταν όλοι μαζεύονται στο σπίτι των γονιών σου εσύ να θέλεις να βγείς μιά βόλτα έξω δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το κάνεις;είναι απλά θέμα του να μάθει κανείς επιτέλους στη ζωή του να λέει ΟΧΙ για τον εαυτό του αντί να λέει πάντα ναι χάρην των υπολοίπων.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αλλος για συμβουλες??
Κανεις ???
Ενα χιουμοριστικο γραψαμε και αρχισατε ολοι να βαρατε......
Κανεις δεν μπορει να δωσει συμβουλες σε κανενα σε τετοια θεματα (δεν ζητηθηκαν αλλωστε)
Και γω μπορω να γραψω πολλα σε αλλα θεματα , αλλα δεν μιλαω
(αντε γιατι μου ανεβαινει πυρετος )

GTS

Member
Πείτε όχι στη καταπίεση και μια φορά, δε βλάπτει (καλά τα λες romantic!)....και τότε θα δείτε ότι δε φταίνε ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε του Αγ. Βαλεντίνου, ούτε τίποτα, παρά μόνο....
Περαστικά Λίτσα!
Από τις καλύτερες Πρωτοχρονιές ανήμερα, τις έχω περάσει στο τένις, με λιακάδα, καλή παρέα, παιχνίδι και πολύ γέλιο. Ούτε να ξυπνώ στις 2 το μεσημέρι με hangover, ούτε τίποτα παρόμοιο. Its just another day....no big deal.

GTS

Member
Αλλος για συμβουλες??
Κανεις ???
Κανεις δεν μπορει να δωσει συμβουλες σε κανενα σε τετοια θεματα (δεν ζητηθηκαν αλλωστε)

:haha::haha::haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εμένα με λένε Σκρουτζ που δε τα γουστάρω αυτά. Ευτυχώς η γειτονιά δεν έχει παιδιά να μας πουν τα κάλαντα.

GTS

Member
Βαριέμαι να ανοίγω για κάλαντα. Μπορείς να το δοκιμάσεις και αυτό.
Εγώ θα είμαι για τένις Χριστούγεννα και στις γιορτές, no better place to be (εκτός ίσως από μια Γρενάδα...)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ρε συ εγώ δε βαριέμαι να τα ανοίγω τα κάλαντα αλλά θέλω επαγγελματισμό. Αυτά όλα τραγουδούν για το μεροκάματο, ξεψυχισμένα. Αν είναι να κάνουν μια δουλειά να την κάνουν σωστά.

GTS

Member
Ρε συ εγώ δε βαριέμαι να τα ανοίγω τα κάλαντα αλλά θέλω επαγγελματισμό. Αυτά όλα τραγουδούν για το μεροκάματο, ξεψυχισμένα. Αν είναι να κάνουν μια δουλειά να την κάνουν σωστά.
ΟΚ, για πάρτη σου λοιπόν αυτοί και μόνο...

manelaki

Member
Αλλος για συμβουλες??
Κανεις ???
Τουλαχιστον σ'αυτες τις γιορτες εχουν κανα καλο γλυκο ή μπααα;;; :xmas_lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος