• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί ΔΕΝ μας αρέσουν τα Χριστούγεννα...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κι εγώ υπέρ του ποστ 47 συντάσσομαι...Αν σου τη δίνουν τα χριστούγεννα σου τη δίνει το καλό φαγητό, η συναναστροφή με αγαπημένους φίλους και η θαλπωρή. Δεν είναι ΛΟΓΟΣ να έχεις αυτά επειδή είναι Χριστούγεννα - το θέμα είναι να τα επιδιώκεις όλο το χρόνο και απλώς τα xmas (και κάθε γιορτή) να βρίσκεις μια αφορμή παραπάνω να τα γιορτάζεις. Το αν θα μπεις σε τριπάκι "πρέπει να χαμογελάω γιατί αλλιώς θα με πουν μίζερο και δυστυχισμένο" νομίζω έχει απενοχοποιηθεί προ πολλού...μαζί με τη διασκέδαση τα σαββατόβραδα και τις διακοπές το 15αυγουστο.

Το ευχάριστο είναι ότι η λαογραφία έχει αγκαλιάσει κι έχει βρει μια θεσούλα στα χριστούγεννα για όλους! Έτσι μην ανησυχείτε μικρά μου καλλικαντζαράκια, κι εσείς μες το πρόγραμμα είστε! :hug::hug::love2:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
ακριβώς έτσι είναι, συμφωνώ με τα τελευταία πόστ. το να αισθάνεται κάποιος ακόμα πιό άσχημα αν δεν είναι ευτυχισμένος τις γιορτές έχει ξεπεραστεί απο τις εξελίξεις αλλά και απο τη γενικότερη νοοτροπία μας. η ουσία βασικά είναι αυτή που λέει παραπάνω ο chris, τα χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία για καλοπέραση για εμάς τους ενήλικες (καλό φαγητό, άφθονο αλκόολ και συγκεντρώσεις με φίλους). Βέβαια αν κάποιος δεν έχει τίποτα απο αυτά είναι λογικό να νοιώθει χάλια, σίγουρα τα κοινωνικά προβλήματα εντείνονται τώρα. πάντως αν το δείς χαλαρά σαν μια γιορτινή περίοδος και όχι κάτι το τρομερό μπορείς να περάσεις αρκετά καλά κάνοντας απλά πράγματα που θα έκανες και τον υπόλοιπο καιρό.

Ευτυχώς η εποχή που όλοι έβλεπαν τις γιορτές σαν ευκαιρία για ξεφάντωμα, ξενύχτι, πανάκριβα ρεβεγιόν, ατελείωτα ψώνια κτλ έχει περάσει και μπορούμε να τα ζήσουμε στην πραγματική τους διάσταση: απλά, οικογενειακά και ζεστά

varioAthens

Member
ακριβώς έτσι είναι, συμφωνώ με τα τελευταία πόστ. το να αισθάνεται κάποιος ακόμα πιό άσχημα αν δεν είναι ευτυχισμένος τις γιορτές έχει ξεπεραστεί απο τις εξελίξεις αλλά και απο τη γενικότερη νοοτροπία μας. η ουσία βασικά είναι αυτή που λέει παραπάνω ο chris, τα χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία για καλοπέραση για εμάς τους ενήλικες (καλό φαγητό, άφθονο αλκόολ και συγκεντρώσεις με φίλους). Βέβαια αν κάποιος δεν έχει τίποτα απο αυτά είναι λογικό να νοιώθει χάλια, σίγουρα τα κοινωνικά προβλήματα εντείνονται τώρα. πάντως αν το δείς χαλαρά σαν μια γιορτινή περίοδος και όχι κάτι το τρομερό μπορείς να περάσεις αρκετά καλά κάνοντας απλά πράγματα που θα έκανες και τον υπόλοιπο καιρό.

Ευτυχώς η εποχή που όλοι έβλεπαν τις γιορτές σαν ευκαιρία για ξεφάντωμα, ξενύχτι, πανάκριβα ρεβεγιόν, ατελείωτα ψώνια κτλ έχει περάσει και μπορούμε να τα ζήσουμε στην πραγματική τους διάσταση: απλά, οικογενειακά και ζεστά
Προσωπικά, αυτά τα επιδιώκω όλη τη χρονιά και όχι για ένα 2ήμερο-3ημερο που μου το "επιβάλλουν"... Και στην τελικά, άν το δούμε καθαρά θρησκευτικά, τι σχέση έχει το να φας-να πιείς του σκασμού-να κοινωνικοποιηθείς με τη γέννηση του Χριστού??? :xmas_rolleyes:

Sailor Moon

Member
Τα Χριστούγεννα μου αρέσουν πολύ αλλά μερικά πραγματάκια δεν αλλάζουν...!!!:xmas_biggrin:

γιατί η Θεσσαλονίκη μας είναι η πιο ρομαντική πόλη...:xmas_lol:(παναθεμά μας)

Last edited by a moderator:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Προσωπικά, αυτά τα επιδιώκω όλη τη χρονιά και όχι για ένα 2ήμερο-3ημερο που μου το "επιβάλλουν"... Και στην τελικά, άν το δούμε καθαρά θρησκευτικά, τι σχέση έχει το να φας-να πιείς του σκασμού-να κοινωνικοποιηθείς με τη γέννηση του Χριστού??? :xmas_rolleyes:
μα αυτό λέω κι εγώ παραπάνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα