• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παπούα Νέα Γουινέα Γη των Παπούα

Stellanna εξαιρετικη δουλεια.Φανταζομαι οτι εζησες απο πρωτο χερι ολη αυτη την μαγεια! Σε ζηλευω !..
Τα ευσημα στην Stella, τα εστειλα νωριτερα απο την αρχη της ιστοριας, που φαινοτανε οτι θα εξελιχθει στον "αδαμαντα" του Travelstories.
Πολλα μπραβο και στις δυο σας....
Δεν ξέρω ποιος πρέπει να ευχαριστήσει ποιόν! Εμένα, που τα γράφω, 'η εσάς που τα διαβάζετε!..Τόσες ώρες , κολλημένοι μπρός σε μιά φωτεινή οθόνη, να διαβάζετε κατεβατά, το θεωρώ άθλο! Ευχαριστώ που θεωρείς "αδάμαντα" τα κιτάπια μου, αλλά, πίστεψέ με, είμαι ένας απλός γραφιάς που προσπαθεί να αναπαραστήσει μέ λόγια -τόσο φτωχά!- εκπληκτικές εικόνες που αξιώθηκε να βιώσει...Δεν τά καταφέρνω πάντα. Συχνά μένω με το αίσθημα μιάς τραγικής έλλειψης. Και μού έρχεται νά...σκάσω! ΄Ισως οι φωτογραφίες που η καλή μου φίλη ανέβασε, να δίνουν μιάν, έστω και αμυδρή εικόνα, αυτού που είδαν τα μάτια μου... Και πάλι σε ευχαριστώ.
Στέλλα

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ελπιζω πολυ συντομα να ζησουμε αλλη μια περιπετεια στα νησια του ειρηνικου για να μεινουν οσοι θελουν κολλημενοι στην οθονη του πισι τους - εγω θα το παρω αγκαλια :lol:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Εγώ φταίω καλή μου Ζωή, γιατί ακόμα δεν έχει δει το φως μια Παπεέτε, μια Μπόρα Μπόρα, και βάλε....
Είχα να τελειώσω κάποια πράγματα....

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
εχω μεινει αφωνη η αφηγηση ειναι τοσο παραστατικη που ειναι σα να το εχω δει σε ταινια.καταπληκτικο.εισαι το προτυπο μου η ηρωιδα μου,συγχαρητηρια.τις fotos που τις βλεπουμε?ποτε θα μας πεις και για πολυνησια...??

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Efi στο προφιλ της αρθρογραφου εχει τις φωτο , αλλιως πηγαινε στην γκαλερι του σαιτ http://www.travelstories.gr/photo/showgallery.php?cat=2132 .
Η St.Adamantidou εχει γραψει ενα επισης υπεροχο αρθρο για τα Φιτζι ;)

εχω μεινει αφωνη η αφηγηση ειναι τοσο παραστατικη που ειναι σα να το εχω δει σε ταινια.καταπληκτικο.εισαι το προτυπο μου η ηρωιδα μου,συγχαρητηρια.τις fotos που τις βλεπουμε?ποτε θα μας πεις και για πολυνησια...??

Σ' ευχαριστώ από καρδιάς! Για να πώ την αλήθεια, ουδέποτε φανταζόμουν πως τα γραφτά μου θα ενδιέφεραν τόσο πολύ κόσμο....Μακάρια νατοήξερα μερικά χρόνια πρίν. ΄Ισως να τολμούσα να τα δώσω....πρός έκδοσιν!!!!! Να είσαι καλά.Και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα κείμενα, εν καιρώ, διότι όλα μου τα ταξίδια έχουν μεταφερθεί στά...κιτάπια μου...Στέλλα

Efi στο προφιλ της αρθρογραφου εχει τις φωτο , αλλιως πηγαινε στην γκαλερι του σαιτ http://www.travelstories.gr/photo/showgallery.php?cat=2132 .
Η St.Adamantidou εχει γραψει ενα επισης υπεροχο αρθρο για τα Φιτζι ;)

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για την....διαφήμιση!! Ξαφνιάζομαι κάθε μέρα και περισσότερο με το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι....Μόλις καταφέρω να μάθω, πώς ανεβάζουν τα κείμενα, τότε ίσως να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω τη καλή μου Στελλάννα, να ανεβάζουμε όσο γίνεται περισσότερα, και γρηγορότερα. Τί θα λέγατε, φερ" ειπείν , γιά ένα 24ωρο με τούς κυνηγούς Κεφαλών στη Βόρνεο? Να είναι και μεθυσμένοι, το βράδυ! Και να βλέπουμε τα τεράστια διχτυα πάνω από τα κεφάλια μας, γεμάτα με ...καπνιστές νεκτροκεφαλές? Και το κατάλυμά μας να είναι απέναντι από το δικό τους ΛΟΝΓΚ ΧΑΟΥΣ, που κοιμόντουσαν καμμιά 150ριά από δαύτους?.....Φρίκη! Αλλά τόσο...ιντριγκαδόρικη, αλήθεια....Ευχαριστώ
Στέλλα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τί θα λέγατε, φερ" ειπείν , γιά ένα 24ωρο με τούς κηνυγούς Κεφαλών στη Βόρνεο? Να είναι και μεθυσμένοι, το βράδυ! Και να βλέπουμε τα τεράστια δύχτια πάνω από τα κεφάλια μας, γεμάτα με ...καπνιστές νεκτροκεφαλές? Και το κατάλυμά μας να είναι απέναντι από το δικό τους ΛΟΝΓΚ ΧΑΟΥΣ, που κοιμόντουσαν καμμιά 150ριά από δαύτους?.....Φρίκη! Αλλά τόσο...ιντριγκαδόρικη, αλήθεια....Ευχαριστώ
Στέλλα
Φτάνει!!!! Θα κλειδώσω το forum!!!! :D:D:D

:clap::clap::clap:

Φτάνει!!!! Θα κλειδώσω το forum!!!! :D:D:D

:clap::clap::clap:

Σε παρακαλώ, μην το κάνεις! Τώρα που παίρνω το...κολάι, θα με...κλειδώσετε? Και σού εξομολογούμαι ότι δέν ξέρω τί σημαίνει "θα κλειδώσω το Φόρουμ"!!!Πολλά από τα μυστικά σας με τούτο το μηχάνημα, εμένα μού φαίνονται...κινέζικα! Θα τα μάθω όλα άραγε, ποτέ?Να είσαι καλά που δημιούργησες αυτην τη σελίδα. Δίνεις διέξοδο στην ακατάσχετη φλυαρία μου!!!! Σ' ευχαριστώ.
Στέλλα

efi

Member
Def μην μας το κανεις αυτο....ασε να μας ταξιδευει η κα Στελλα σε μερη που ισως να μην παμε ποτε .Θα το αντεξουμε, με δυσκολια αλλα θα το αντεξουμε.....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε παρακαλώ, μην το κάνεις! Τώρα που παίρνω το...κολάι, θα με...κλειδώσετε? Και σού εξομολογούμαι ότι δέν ξέρω τί σημαίνει "θα κλειδώσω το Φόρουμ"!!!Πολλά από τα μυστικά σας με τούτο το μηχάνημα, εμένα μού φαίνονται...κινέζικα! Θα τα μάθω όλα άραγε, ποτέ?Να είσαι καλά που δημιούργησες αυτην τη σελίδα. Δίνεις διέξοδο στην ακατάσχετη φλυαρία μου!!!! Σ' ευχαριστώ.
Στέλλα
Koπλιμέντο ήταν :bleh:

Η δημιουργία της σελίδας θα ήταν μια τρύπα στο νερό αν δεν υπήρχαν τέτοια μέλη να μοιράζονται τις εμπειρίες ζωής τους μαζί μας. :D

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Μη σε νοιάζει Στέλλα, θα το ξεκλειδώσω εγώ αμέσως, γιατί πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε για τους κυνηγούς κεφαλών :).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα