Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Προδότη. Ρουφιάνε. Παλιοχαρακτήρα.Μη σε νοιάζει Στέλλα, θα το ξεκλειδώσω εγώ αμέσως, γιατί πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε για τους κυνηγούς κεφαλών .
Προδότη. Ρουφιάνε. Παλιοχαρακτήρα.Μη σε νοιάζει Στέλλα, θα το ξεκλειδώσω εγώ αμέσως, γιατί πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε για τους κυνηγούς κεφαλών .
Ελα Στελλα περιμενουμε με αγωνια κυνηγους κεφαλων (τους Νταγιακ εννοεις?) και Μπορα μπορα πληηηηζ!!!
Ένα έχω να πω το site αυτό ώρες ώρες κάνει πολύ κακό στην υγεία.Σ΄ ευχαριστώ πολύ για την....διαφήμιση!! Ξαφνιάζομαι κάθε μέρα και περισσότερο με το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι....Μόλις καταφέρω να μάθω, πώς ανεβάζουν τα κείμενα, τότε ίσως να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω τη καλή μου Στελλάννα, να ανεβάζουμε όσο γίνεται περισσότερα, και γρηγορότερα. Τί θα λέγατε, φερ" ειπείν , γιά ένα 24ωρο με τούς κηνυγούς Κεφαλών στη Βόρνεο? Να είναι και μεθυσμένοι, το βράδυ! Και να βλέπουμε τα τεράστια δύχτια πάνω από τα κεφάλια μας, γεμάτα με ...καπνιστές νεκτροκεφαλές? Και το κατάλυμά μας να είναι απέναντι από το δικό τους ΛΟΝΓΚ ΧΑΟΥΣ, που κοιμόντουσαν καμμιά 150ριά από δαύτους?.....Φρίκη! Αλλά τόσο...ιντριγκαδόρικη, αλήθεια....Ευχαριστώ
Στέλλα
Ένα έχω να πω το site αυτό ώρες ώρες κάνει πολύ κακό στην υγεία.
1ον Η αναμονή
2ον Αφού τελείωσει η αναμονή, έρχεται το πλήγμα: Φιτζι, Παπούα, Κυνηγοί κεφαλών. Πόσα πια να αντέξει η ερμη καρδιά. Εδώ ταιριάζει και το σχετικό άσμα: Καρδιά μου καυμένη πως βαστάς κλπ κλπ κλπ. Με το μαλακό, με το μαλακό να τα λες αυτά Στέλλα μου, να σκέφτεσαι την κατάστασή μας, να μας συμπονάς, μη μας έρθει και κανας νταμπλάς και μας κλαιν και οι ρέγγες (εκτός της οικογενείας μας).
Ποτέ δεν είναι αργά...Μήπως να το σκεφτόσουν ξανά μια που όπως λες, έχεις τα ...κιτάπια ?Για να πώ την αλήθεια, ουδέποτε φανταζόμουν πως τα γραφτά μου θα ενδιέφεραν τόσο πολύ κόσμο....Μακάρια νατοήξερα μερικά χρόνια πρίν. ΄Ισως να τολμούσα να τα δώσω....πρός έκδοσιν!!!!! Να είσαι καλά.Και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα κείμενα, εν καιρώ, διότι όλα μου τα ταξίδια έχουν μεταφερθεί στά...κιτάπια μου...Στέλλα