22 Σεπτεμβρίου 2011 #25 LULLU Member Μηνύματα 3.601 Likes 8.129 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι Χρονια Πολλα στο travelstories!!!!!!!!!!!!!
22 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Aria_C Member Μηνύματα 318 Likes 112 Επόμενο Ταξίδι Στ' αυγά μου :( Ταξίδι-Όνειρο Υποσαχάρια Αφρική Το ανακάλυψα τυχαία. Το ερωτεύτηκα αμέσως. Πήγα στα 5α του γενέθλια λίγες μέρες μετά κι εκεί αγάπησα και τα μέλη του. Από τότε... Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει διαφήμιση της ΙΟΝ Αμυγδάλου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Το ανακάλυψα τυχαία. Το ερωτεύτηκα αμέσως. Πήγα στα 5α του γενέθλια λίγες μέρες μετά κι εκεί αγάπησα και τα μέλη του. Από τότε... Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει διαφήμιση της ΙΟΝ Αμυγδάλου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
22 Σεπτεμβρίου 2011 #27 giannismits Member Μηνύματα 3.497 Likes 11.811 Επόμενο Ταξίδι ? χρονια πολλα στο αγαπημενο μας site που με εκανε να αγαπησω ακομα περισσοτερο τα ταξιδια.. που μου κανει παρεα καθε μερα και που με ξεσηκωνει να ονειρευομαι συνεχεια ταξιδια σε αμετρητους προορισμους... ευχομαι στους δημιουργους και τους διαχειριστες να το εκτοξευσουν ακομα περισσοτερο.. η συνηθεια που εγινε λατρεια
χρονια πολλα στο αγαπημενο μας site που με εκανε να αγαπησω ακομα περισσοτερο τα ταξιδια.. που μου κανει παρεα καθε μερα και που με ξεσηκωνει να ονειρευομαι συνεχεια ταξιδια σε αμετρητους προορισμους... ευχομαι στους δημιουργους και τους διαχειριστες να το εκτοξευσουν ακομα περισσοτερο.. η συνηθεια που εγινε λατρεια
22 Σεπτεμβρίου 2011 #28 blaky23 Member Μηνύματα 62 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι ΠΑΤΜΟΣ Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη - ΠΕΡΟΥ Χρόνια πολλά στο site!!! Μας ταξιδεύετε καθημερινα!!1
22 Σεπτεμβρίου 2011 #29 varsa Member Μηνύματα 1.291 Likes 128 Ταξίδι-Όνειρο far away Χρονια πολλα boss & travelstories!!! τα καλυτερα μας ευχομαστε!
22 Σεπτεμβρίου 2011 #30 mikros oyranos Member Μηνύματα 101 Likes 145 Επόμενο Ταξίδι Κένυα Ταξίδι-Όνειρο Θιβέτ,Κίνα και ξανά Νεπάλ Χρόνια ταξιδιάρικα σε όλους μας κι ας είναι όσα είναι.
23 Σεπτεμβρίου 2011 #31 makisg Member Μηνύματα 4.931 Likes 16.820 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι Χρόνια Πολλά και απο εμένα σε όλους.