• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - 6 χρόνια!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χρονια μας πολλα και καλα.
Παιδια αυτο με το ΕΘΝΟΣ Ιουνιος 2010 που αναφερατε που ειναι?Μπορει να το βρει καποιος ?Δεν θυμαμαι να ειχα διαβασει καποιο σχετικο θρεντ εκεινη την εποχη.
Αφού τάχει βάλει ο spor_os όλα τα λινκ παραπάνω...

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χρονια πολλα στο σαιτ μας!!!!!!!!!!!ευχομαι να εισαστε και να ειμαστε υγιεις και να συνεχισουμε να τα λεμε για πολλα πολλα ακομα χρονια!!!!!!!!!!!

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστούμε πολύ, που φτιάξατε αυτή την υπέροχη κοινότητα. Χρόνια πολλά.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Χρονια Πολλα και ευχαριστουμε!

Πω πω ευτυχως που δεν εγινα μελος απο το 2006, θα 'χα πανω απο 10000 μηνυματα τωρα!

varioAthens

Member
Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό!
Το travelstories με έχει βοηθήσει πρακτικά στα ταξίδια μου, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ωραία άτομα, μου κράτησε συντροφιά όταν πέρναγα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές και τέλος, στάθηκε η αφορμή για να πάρω μια απόφαση που διαρκώς ανέβαλα. Ναι, όλα αυτά χάρη στο φόρουμ μας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Χρόνια Πολλά και δημιουργικά με νέα ταξίδια και καινούριες εμπειρίες και πολλά ευχαριστώ σε αυτούς που συμβάλλουν στην ύπαρξη και τη λειτουργία αυτού του site!

manelaki

Member
Συνειδητοποιω οτι ειμαι στο φορουμ απ'το 2009 οταν ακομα δεν ειχαν συμπληρωθει τα 5000 μελη! Και σα να θυμαμαι οτι ειχε κι αλλη οψη αλλα δε μπορω με τιποτα να θυμηθω πως ηταν πριν. Χρονια πολλα και ταξιδιαρικα!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χρονια μας πολλά και ταξιδιαρικά.

Συγχαρητήρια στους διαχειριστές, στη συντονιστική ομάδα, στα πρώτα μέλη του φορουμ που απετέλεσαν την μαγια του φορουμ αλλά και βοήθησαν σημαντικά στην εξάπλωση του, αλλά και σε ολα τα μέλη που εχουν βάλει ένα μικρό εως τεράστιο λιθο για να φθασει το travelstories μεχρι εδώ.

Δεν χρειάζεται να πω και εγώ ότι το φορουμ εκτός από οδηγός στα ταξιδια μου, ειναι και μια διέξοδος εκτόνωσης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα, αλλά αποτέλεσε και αιτία να κάνω νεους φίλους.

Να μαστε ολοι καλά και να ταξιδεύουμε

ΥΓ 1 Κλεοπάτρα το πληρες άρθρο στο Εθνος είναι εδώ Κάντε... κλικ στις ιδανικές διακοπές | ethnos.gr

ΥΓ 2 Δηλαδή τον Ιούλιο του 2008 που γραφτηκα στο φορουμ, βγήκαμε και στα ραδιόφωνα. Τυχαίο δε νομίζω:haha::haha::haha:

Bahari

Member
Χρόνια μας Πολλά, λοιπόν και από μένα!!!:clap: Κι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, για την ύπαρξη αυτού του φόρουμ που, εμένα προσωπικά, με βοήθησε όχι μόνο στην οργάνωση των ταξιδιών μου, αλλά και στο να με ξεσηκώσει πολλές φορές να κάνω περισσότερα ταξίδια. Και, φυσικά, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και να κάνω νέους φίλους, με βοήθησε να "ξεχαστώ" από τη σκληρή πραγματικότητα και να χαμογελάσω ακόμα και όταν ζούσα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!:clap:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χρονια πολλα travelstories!!:clap:
συγχαρητηρια στους admin, αλλα και σε καθε μελος ξεχωριστα για την συμβολη σε αυτο το υπεροχο αποτελεσμα!
Mελος απο το 2008 εγω..
ευχαριστω για την τελεια παρεα ολα αυτα τα χρονια και
τις χρησιμες πληροφοριες που διευκολυναν τα ταξιδια μου
(και οχι μονο)!!μεσα στα χρονια αυτα, γνωρισα πολυ αξιολογους ανθρωπους, εκανα φιλους και ταξιδεψα περισσοτερο!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα