• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σε όλους τους ταξιδιώτες!!

znick

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Άιρες
Καλημέρα κατ' αρχήν, με λένε Νίκο, και είμαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενος από πόλη της επαρχίας.

Έχει πολύ καιρό που συμβουλεύομαι την ιστοσελίδα σας, και πραγματικά τη βρίσκω πολύ βοηθητική σε πολλά θέματα, και άριστα δομημένη και οργανωμένη!

Ο λόγος που γράφτηκα τώρα και αποφάσισα να γράψω κι εγώ, είναι το επόμενο ταξίδι που ετοιμάζω, καθώς ο,τι συμβουλές θα μπορούσα να αποκομίσω από εδώ θα μου ήταν χρήσιμες πιστεύω!

Λοιπόν σχεδιάζω για τέλη Ιουλίου να κάνω ταξίδι east-euro-trip με την κοπέλα μου. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφτούμε Βελιγράδι-(Νόβι Σαντ..μάλλον), Λιουμπλιάνα (Πόρτορος.. μάλλον για κανα μπανάκι!), Μιλάνο, Βαρσοβία, και από εκεί επιστροφή πίσω στη Σαλονίκη..

Εδώ θα πρέπει να εξηγήσω, οτι σε όλες αυτές τις πόλεις, έχω φίλους ντόπιους (έχω κάνει εράσμους!;)) οπότε και γι'αυτό συνδυάζω Πολωνία με Βαλκάνια και Ιταλία!

Επίσης σκεφτόμουνα εξ'αρχής να το κανονίσω σαν ταξίδι με τρένο (Θεσ-Βελιγρ-Λιουμπλ-Μιλάνο) και από εκεί αεροπορικώς για Πολωνία που έχει πολλές φτηνές πτήσεις, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου (μόνο 10ήμερο μπορώ) μάλλον θα το κάνω εξ'ολοκλήρου αεροπορικώς....

Ακούω τις απόψεις σας, και ο,τι έχετε να μου προτείνετε (να δω ή να κάνω) στους προορισμούς που προτίθεμαι να επισκεφτώ!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Kαλώς όρισες!κάνοντας μια σχετική αναζήτηση θα βρείς πάααααρα πολλές πληροφορίες για τους προορισμούς που ανέφερες....!
Σας εύχομαι καλή προετοιμασία,και γενικά καλά ταξίδια να έχεις πάντα!

znick

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Άιρες
Kαλώς όρισες!κάνοντας μια σχετική αναζήτηση θα βρείς πάααααρα πολλές πληροφορίες για τους προορισμούς που ανέφερες....!
Σας εύχομαι καλή προετοιμασία,και γενικά καλά ταξίδια να έχεις πάντα!
Έχω ήδη βρεί τις περισσότερες πληροφορίες που χρειάζομαι (σκεφτόμουνα ίσως για κάποιον που έχει πάει ταξίδι, απλά ίσως να μην έχει αποτυπώσει τις εμπειρίες του σε κάποιο από τα θέματα)..!:) Σ'ευχαριστώ πάντως!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες στην παρεα .Ωραιο αβαταρ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη