Χαρηκα πολυ που ανακαλυψα αυτο το σαιτ οπου μοιραζονται τις εμπειριες τους ανθρωποι που αγαπουν τα ταξιδια οσο εγω η και ακομη περισσοτερο. Παντοτε πριν την αναχωρηση για καπου, εμπαινα στο trip advisor για πληροφοριες , ομως χαιρομαι απιστευτα που τωρα θα εχω και ελληνικη βοηθεια.
Εκμεταλλευομενοι τη σουπερ προσφορα της αλιταλια θα βρεθουμε στην Ιταλια απο τις 3 εως και τις 9 Ιουλιου. Φευγουμε πρωι , γυριζουμε απογευμα. Πρωτος προορισμος η Ρωμη.
Εκει και οι πρωτες ερωτησεις: α. Ποσες μερες χρειαζονται στη Ρωμη ?
β. Προτεινετε καποιο ξενοδοχειο ?
Σκεφτομαστε να αφιερωσουμε και μια δυο η τρεις ημερες απο τις 6 και καπου αλλου. Εγω θελω Ναπολη, Καπρι και ο ανδρας μου Φλωρεντια , Σιενα.
γ. Τι απο τα δυο μας προτεινετε?
δ. Φτανουν οι μερες μας?
Σκοπευουμε να νοικιασουμε αυτοκινητο.
ε. Καποιο ξενοδοχειο που προτεινετε για Ναπολη η Καπρι ?
Σας ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που ειμαι μερος αυτης της παρεας των ταξιδιωτων. Ελπιζω με τη σειρα μου να σας βοηθησω και με τις δικες μου ταξιδιωτικες εμπειριες.
Εκμεταλλευομενοι τη σουπερ προσφορα της αλιταλια θα βρεθουμε στην Ιταλια απο τις 3 εως και τις 9 Ιουλιου. Φευγουμε πρωι , γυριζουμε απογευμα. Πρωτος προορισμος η Ρωμη.
Εκει και οι πρωτες ερωτησεις: α. Ποσες μερες χρειαζονται στη Ρωμη ?
β. Προτεινετε καποιο ξενοδοχειο ?
Σκεφτομαστε να αφιερωσουμε και μια δυο η τρεις ημερες απο τις 6 και καπου αλλου. Εγω θελω Ναπολη, Καπρι και ο ανδρας μου Φλωρεντια , Σιενα.
γ. Τι απο τα δυο μας προτεινετε?
δ. Φτανουν οι μερες μας?
Σκοπευουμε να νοικιασουμε αυτοκινητο.
ε. Καποιο ξενοδοχειο που προτεινετε για Ναπολη η Καπρι ?
Σας ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που ειμαι μερος αυτης της παρεας των ταξιδιωτων. Ελπιζω με τη σειρα μου να σας βοηθησω και με τις δικες μου ταξιδιωτικες εμπειριες.