• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας! θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας για καλοκαιρινο ταξιδι στην Ιταλια.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Η Νάπολη σου δίνει πολύ ωραία αίσθηση, και τελείως διαφορετική από το βορρά, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι για πρώτο ταξίδι Ιταλία, θα σας αρέσει περισσότερο η Τοσκάνη. Αν μπορέσετε να δείτε και έστω 1-2 χωριουδάκια, όπως είπαν και τα παιδιά, θα μαγευτείτε...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
αλλα τη Βενετια την ...ερωτευεσαι
Ακριβως ετσι ειναι δεν εχω ακουσει μετρια αποψη γαι τη Βενετια ή θα την ερωτευτεις ή δεν θα σου αρεσει...αναλογα και ποια εποχη πας το κατακαλοκαιρο καλο ειναι να αποφευγεται

Εγω παντως ανηκω στη κατηγορια των ερωτευμενων γαι τη διαφορετικοτητα που σου δινει...και την αρχοντια της....δεν εχω δει καποια πολη να μου αρεσει περισοτερο....

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Καλώς ήρθες και απο μένα!

Είχα πάει Ρώμη-Φλωρεντία το Πασχά που μας πέρασε. Μείναμε για 2 βραδιές στη Φλωρεντία και για 3 μέρες στη ρώμη. Φλωρεντία οι μέρες που κάτσαμε μου φάνηκαν υπεραρκετές χώρις όμως να βγώ καθόλου προς τα έξω. Γραφική και όμορφη πόλη αλλά ως έκει. Αν επιλέξεις να πας προς τα έκει θα σου πρότεινα να πας και μια μονοήμερη στη Πίζα (μόλις μια ώρα με το τρένο) η οποία προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Ρώμη είχαμε 3 γεμάτες μέρες στη διάθεση μας. Με γρήγορους ρυθμούς και αρκετό περπάτημα καταφέραμε να δούμε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Τέσσερις μέρες για μένα θα ήταν ιδανικές. Για ξενοδοχεία δεν μπορω να σε βοηθήσω γιατί στη Ρώμη μέναμε σε Hostel. Η ζωή δεν είναι ακριβή (τιμές ελλάδας ίσως και φθηνότερα).

Αυτά απο εμένα!
Ελπίζω να βοήθησα!

σαιτας

Member
θα ελεγα 4 μερες στην ρωμη βλεπεις τα βασικα, αλλα τωρα τις υπολοιπες μερες δεν ξερω τι θα διαλεγα, η σιενα ειναι πολη να την ερωτευτεις αλλα για μια μερα, βεβαια κοντα εχει λουκα, σαν τζιμινιανο, πιζα, τοσκανη γενικα, αλλα απο την αλλη η ναπολι ειναι το κατι αλλο σε πολη στην ιταλια, αλληφιλοσοφια τελειως και σιγουρα αν βρεθεις στην ακτη αμαλφιτιανα θα ξετρελαθεις απο την ομορφια, ασε που εχει και την πομπηια διπλα. Τωρα που το σκεφτομαι ναπολη θα πηγαινα, θα εβλεπα την συγκρουση νοτου με ρωμη. Παντως οπου και να πας θα περασεις υπεροχα αυτο ειναι το σιγουρο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom