Triplover
Member
Κατά την άποψή μου για πρώτο ταξίδι καλό θα είναι να επιλέγονται μέρη όχι ιδιαίτερα φορτωμένα. Πχ Βερολίνο που ήταν το δικό μου πρώτο ταξίδι είναι μάλλον κακή επιλογή για πρωτάρη, καθώς αυτά που έχει να σου προσφέρει είναι τόσο πολλά που αν προσπαθήσεις να τα δεις χωρίς να κάνεις καλό ξεσκαρτάρισμα, θα καταλήξεις να τρέχεις σαν το βέγγο και στο τέλος θα έχεις χάσει πολλά αξιοθέατα. Η Ρώμη κ πάλι είναι μεγάλη και για 5 μέρες θα πρέπει να τρέχεις αλλά και να έχεις τη γνώση και την εμπειρία να αποκλεισεις αρκετά μουσεία - αξιοθέατα - δραστηριότητες.
Εγώ θα έλεγα σε όσους ξεκινάνε δειλά δειλά τις ταξιδιωτικές τους περιπέτειες και δεν έχουν την οικονομική άνεση να κάνουν πολλά ταξίδια να προτιμούν για πρώτο ταξίδι κάτι πιο χαλαρό, κάτι εισαγωγικό, κάτι μικρό. Πχ Βουδαπέστη που είναι υπέροχη, ρομαντική και έχει και αρκετά να δεις χωρίς να είναι Ρώμη ή Βερολίνο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες για να είναι σε θέση να "ανταπεξέλθουν" σε πιο απαιτητικούς ταξιδιωτικά προορισμούς.
Εγώ θα έλεγα σε όσους ξεκινάνε δειλά δειλά τις ταξιδιωτικές τους περιπέτειες και δεν έχουν την οικονομική άνεση να κάνουν πολλά ταξίδια να προτιμούν για πρώτο ταξίδι κάτι πιο χαλαρό, κάτι εισαγωγικό, κάτι μικρό. Πχ Βουδαπέστη που είναι υπέροχη, ρομαντική και έχει και αρκετά να δεις χωρίς να είναι Ρώμη ή Βερολίνο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες για να είναι σε θέση να "ανταπεξέλθουν" σε πιο απαιτητικούς ταξιδιωτικά προορισμούς.